Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

doli

Odgovor Napisal/-a doli »

In v katalogu je prelepa noisetta z lepim imenom- iz Rusije. Ena vrtničarka bo zadovoljna.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Ja, ampak ali ni rekla, da je iz Ukrajine?
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Pa ramblerji, precej je povečal redni asortiman... Shocked_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tjesih se mi zdi, da vem kaj misliš, ampak vrtnice iz Rusije si je zaželela še neka druga vrtničarka.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Ja, stran je tudi meni zelo lepa. Mi je poleti omenil, da jo prenavlja - v bistvu njegova hči. Nima pa še vsega gor, a jo hitro dopolnjuje.

Bomo videli, kaj bo na seznamu za naročila Very Happy

Z ramblerji pa sem švoh - samo Adelaide d'Orelans še imam 1 kom v loncu in American Pillar 5 kom z golimi koreninami.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Joj, spet nove 'ljubice' Cool .....

Stran je res čudovita, kot morska deklica vabi!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Irena, zamislila sem si May Queen, tako, da bom pocakala na tvoje naslednje narocilo.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Sem povprašala, kdaj bo znan seznam za pomlad. Prava zima sploh še ni prišla, pa vseeno upam, da bomo kmalu dobili kakšen odgovor Very Happy
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Irena, hvala za vrtnico!
A te lahko vprasam katero vrtnico voha punca na tvom avataru? Smile
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Irena , ali boš potem dejansko še spomladi dobila kako novo pošiljko?
Odgovori