Stran 36 od 65

Objavljeno: Če Jul 25, 2013 10:47 am
Napisal/-a notranjka
Hvala za odgovor.
Zalistke in liste kar redno odstranjujem,bom še kakšen vrh odrezala,saj so že krepko čez 2,5m_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/

Objavljeno: Če Jul 25, 2013 11:12 am
Napisal/-a bobolino
Moji črnuhi so v polnem dozorevanju, upam, da najdem čas poslikat jih...._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë

Objavljeno: Če Jul 25, 2013 12:13 pm
Napisal/-a metuljc
Pa enega odtrgaj za degustacijo, če je že dovolj zrel. Embarassed

Objavljeno: Če Jul 25, 2013 12:27 pm
Napisal/-a bobolino
Bom kakega, ja. Laughing Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë

Objavljeno: Če Jul 25, 2013 7:40 pm
Napisal/-a paprika
Madonca paradajza za vsak dan na talerju!




white šugar,rdeči pablo 'rdeči zebra ter oranžni.najbolj dober mi je oranžni ter beli Very Happy
je karhitro dozorel razen cepljeni philona ki je zraswl do vrha rastlinjaka Very Happy



Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 3:07 pm
Napisal/-a lpmami
... v cvetju in zelenju


... pa v prvi rdečini
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 3:15 pm
Napisal/-a Plamenka
Zdaj pa že lepo zorijo. Tole je dobra polovica paradižnikov, ki sem jih nabrala včeraj zvečer.



Kar škoda mi jih je bilo za ketchup in sok, ko so bili tako lepi, a kaj, ko se jih ne da sproti pojesti. Wink


Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 3:21 pm
Napisal/-a Plamenka
Paprika, ima oranžen kakšno ime?

Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 3:23 pm
Napisal/-a Irena
Plamenka, vau, pridna.

Irena

Objavljeno: Ne Jul 28, 2013 8:50 pm
Napisal/-a Plamenka
Irena, pravzaprav je kar prav prišlo, da se je sezona začela kasneje. Za lani se spomnim, da sem celo poletje kuhala in kuhala omakce. Rolling Eyes