Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Citrus

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lahko kar jaz prevzamem. Tako ali tako bom dostavljala rastline za Istro. Prinesem na novembrsko srečanje.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Potem pa ti prevzemi, bo res najbolj racionalno.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tako kot je dogovorjeno z Muho, bo tudi opravljeno.

sedaj samo še informacijico ali MijaLan in AB prideta na srečanje v to. 7.11., ker mi ne bi bilo potrebo pošiljati po pošti? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pridem !
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

voda, MijaLan običajno pride. če je ne bo, lahko vzamem zanjo in ji potem kasneje kje v Lj. predam, si prihraniš pošiljanje.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Voda, pidem na srečanje, tako da bom tam prevzela sadež! Hvala!
voda

verjetno pride tudi naša Brbr in dobi pri Muhi žogice enako kot AB, Figula in Metuljc, ter Metuljc prevzame za MijoLan če jo ne bo. ostali po pošti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Mijalan odlično da prideš pa še posodico z lespedezo dobiš. upam, da Muha ne bo huda. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda, nič bat . Smile
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Uh, kako lepo se menite... Jaz pa ne bev ne mev Embarassed
Voda, v naprej hvala za žogico. Kako bo z mano v torek, pa še ne vem. Zagotovo bom dopoldne sadila česen, če ne bo kaj padalo z neba. Potem pa ne vem. Morala bi zastirati grede... No, ampak mogoče bo to še malo počakalo.

Kar se tiče citrusov, sem jaz svoje (limonovec, mandarinovec in komkvat) včeraj prestavila v hišo. Se mi zdi, da ravno ob pravem času, ker je bil danes zjutraj srež na pokrovih zimskih gred._________________naredimo svet lepši
Odgovori