Melona, koledar bo že pravi.
Paradižnik 2017
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Je tema kar malo zamrla v teh napovedih slane in zmrzali.
Tule je del mojih pikirancev:

V črnem "protfanu" so nepikirani paradižniki in krompirčki iz semena.
Že več kot 24 ur so parkirani na kuhinjskem balkonu, kjer sem okna popoldne zaprla in so na 12-15 stopinjah. Upam, da dobro preživijo te neprijaznme čase.
Tole je prednost poznega sejanja. Ko je potrebno takole preseljevanje narodov, so ti, manjši pikiranci še obvladljivi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Tule je del mojih pikirancev:

V črnem "protfanu" so nepikirani paradižniki in krompirčki iz semena.
Že več kot 24 ur so parkirani na kuhinjskem balkonu, kjer sem okna popoldne zaprla in so na 12-15 stopinjah. Upam, da dobro preživijo te neprijaznme čase.
Tole je prednost poznega sejanja. Ko je potrebno takole preseljevanje narodov, so ti, manjši pikiranci še obvladljivi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Pri nas sejani 20. marca so tudi take velikosti. Pred tednom sem imel neke morske ideje, pa sem jih poškropil po listih z regenerinom, češ še lepše se bodo razvijali. Potem me je zvil urnik, hitro sem jih premaknil na sonce, kapljice na listih so naredile ožganine. Prav ustavilo jih je in zdaj, teden kasneje, ne bi mogel reči, da so že dobro prišli k sebi.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Danes se že sončijo, sicer v vetru, a saj se morajo utrditi.

Resda le po srečnem spletu okoliščin: ne le, da je spet sončno, ampak še da sem upokojena,da me danes hčerka ne potrebuje za pomoč pri vnukih, da sem zdrava, ... Majo kar srečo tile moji paradajzki, ne
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova

Resda le po srečnem spletu okoliščin: ne le, da je spet sončno, ampak še da sem upokojena,da me danes hčerka ne potrebuje za pomoč pri vnukih, da sem zdrava, ... Majo kar srečo tile moji paradajzki, ne
Ladka s Povelj, Bahnkova
-
Tonček