Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2019
Tudi mene zanima tale "days to maturity". Striček google pravi:
The answer depends on how you start the seed. If the seed is usually planted straight in the garden, like carrot seed, then the time to maturity is the time between planting and harvesting the first carrot. If the seed is usually started indoors and then planted in the garden, like tomatoes, the time of maturity is the time from setting out seedlings to the harvest of the first tomato._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
The answer depends on how you start the seed. If the seed is usually planted straight in the garden, like carrot seed, then the time to maturity is the time between planting and harvesting the first carrot. If the seed is usually started indoors and then planted in the garden, like tomatoes, the time of maturity is the time from setting out seedlings to the harvest of the first tomato._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Domžale
Ko prebiram vaša poročila o cvetenju in mikro pa mini plodovih, ugotavljam, da očitno ne sodim v paradajzno elito Sem jih ta teden šele vse končno posadila na vrt. Pa nič korit pa veder pa rastlinjakov pa tega ... in jih bomo jedli, ko bo pač (zapoznela) sezona. Prepričana sem, da bodo tudi takrat teknili._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
V Lj sem kak teden pred prvomajski na balkon posadila eno sadiko Gold Nuggeta. Je bla neki boga, pač namesto da sem jo vrgla stran, sem jo posadila. Še vedno je boga, je pa preživela mrzlo vreme. Nisem je pa res nisem nič negovala, kake alge prosim, je kar je .
No, prvi paradižnik je dala ravno ta sadika
No, prvi paradižnik je dala ravno ta sadika