Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

včeraj zvečer mi ni uspelo najti časa za pikiranje, zato moji sejančki še vedno čakajo na pikiranje. Nekateri imajo že zametke pravih listkov. Lučka dela čudeže. Če bi to prej vedela....jezi me je, ker še nisem prišla do Neuhaus zemlje, in sem na hitrico nabavila Valentin Eko zemljo, v katero pa ne zaupam. Upam pa na najboljše._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
sars

Odgovor Napisal/-a sars »

Tudi jaz bom počasi moral moje malčke prepikirati... Malo me skrbi kam z njimi, ker imam na sosednjih pladnjih še papriko. Če ne bo drugega, bom namontiral še drugo lučko in vse skupaj prestavil v "delavnico" na 13-15°C_________________Lp Sars
aljaž

Odgovor Napisal/-a aljaž »

Bobolino, a veš morda, kje lahko na našem koncu dobimo Neuhaus zemljo?
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Če bo imel kdo morda odveč eno sadiko limonskega čilija, bi se toplo priporočila Wink Prebrala sem, da obstajajo sorte, ki imajo za zraven okus tudi po limoni, pa bi mi to probali, tako da če bo komu ostala, jo z veseljem odrešim Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čiliji posejani in na toplem. Upam, da mi skalijo vse sorte v zadostnem številu. Ko bodo naslednji dnevi za plod, pa pridejo na vrsto paprike in jajčevci.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Plamenka, saj nisi tako pozna Wink .

Jaz včeraj še malenkost za v lonce; vrtni čiliji in paprike tam nekje sredi februarja, paradajzi verjetno sredi marca, ali kasneje, saj imam vedno probleme s prevelikimi sadikami Evil or Very Mad . Oziroma premrzlo zemljo takrat, ko bi morale sadike ven ... Rolling Eyes

LP_________________mfranc
bobolino

Aljaz, imajo jo v vrtnarstvu Tement v Dupleku, jaz pa sem jo našla tudi pri nas v Selnici ob Dravi v kmetijski zadrugi, a je še niso dobavili. Moram poklicat ponovno. Do Dupleka pa ne pridem pravočasno iz službe, me jezi to._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Že nekaj časa si želim priti do semen čilijev lepe in pravilne oblike rumenih in rdečih, ki bi jih potem povezal v verigo kakor jih vidimo viseti na stojnicah po bivši Jugi. Ostrina ni posebno pomembna saj bodo služili isključno dekoraciji na vikendu in domači kuhinji Smile_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
bobolino

Papa, ne okroglih, ampak koničastih?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Ja seveda Smile kje pa sem napisal okroglih ;) kaj bi bilo primerno za te zadeve ?_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
Odgovori