Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
včeraj zvečer mi ni uspelo najti časa za pikiranje, zato moji sejančki še vedno čakajo na pikiranje. Nekateri imajo že zametke pravih listkov. Lučka dela čudeže. Če bi to prej vedela....jezi me je, ker še nisem prišla do Neuhaus zemlje, in sem na hitrico nabavila Valentin Eko zemljo, v katero pa ne zaupam. Upam pa na najboljše._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë
Aljaz, imajo jo v vrtnarstvu Tement v Dupleku, jaz pa sem jo našla tudi pri nas v Selnici ob Dravi v kmetijski zadrugi, a je še niso dobavili. Moram poklicat ponovno. Do Dupleka pa ne pridem pravočasno iz službe, me jezi to._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë
Že nekaj časa si želim priti do semen čilijev lepe in pravilne oblike rumenih in rdečih, ki bi jih potem povezal v verigo kakor jih vidimo viseti na stojnicah po bivši Jugi. Ostrina ni posebno pomembna saj bodo služili isključno dekoraciji na vikendu in domači kuhinji _________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !