Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2017
lpmami je napisal/a: |
Danes se že sončijo, sicer v vetru, a saj se morajo utrditi. Resda le po srečnem spletu okoliščin: ne le, da je spet sončno, ampak še da sem upokojena,da me danes hčerka ne potrebuje za pomoč pri vnukih, da sem zdrava, ... Majo kar srečo tile moji paradajzki, ne |
Gledam sliko in mi je še vedno uganka kako to da teglci ne popadajo na tla.
-
Tonček je napisal/a: |
Dobra je tale metoda s paradižniki na prostem! Jaz bi ji dal naziv Kar ne ubije te okrepi. |
Ja do zdaj je še vsako leto delovala. Saj malo po občutku veš, kaj prenesejo, niso pa več tako majhni.
Lani sem jih, ko mačka mlade prenašala not in ven, letos so bile pa nočne temperature res primerne.
Lepo napredujejo, ta zgodnji že pridno cvetijo, je pa še daleč do obiranja
eta tule vam bom navedel povezavo kjer je dobro opisana uporaba bakra v integrirani pridelavi paradižnika. Kliknite na tole povezavo: https://www.repository.utl.pt/bitstream/10400.5/728/1/ENPI_A.Mexia-tomate.pdf