Lepo. Meni pa klijejo izredno neenakomerno. Od 56 lončkov mi jih v osmih še ni nič vzklilo, pa je že sedmi dan, nekateri bi bili pa že za pikirat. Res imam semena različne starosti, a nekatera od tistih, ki niso še prišla ven, so tudi lanska...
Tudi jaz sem se lotila dela pred slabima dvema tednoma, prepikirano par dni zatem, vsak čas bo potrebno drugo presajanje. Letos 48 sort in nič viškov, po dve rastlini na sorto.
Kalijo pa tudi meni nekateri slabo, nekateri zamenjani sploh ne. Pa nič hudega, bo pa drugič, je že tako vsega vrh glave._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MarijaV,če ti kaj pomaga za naslednje leto:jaz na lončke pišem z belim flomastrom,tako se izogneš žličkam- čeprav tele žličke zgledajo noro dobroooooo
Jaz bom danes presajala zadnjo setev iz začetka marca. Letos bo 86 različnih sort-nekateri ploh nimajo imena ker so od tega in tega,...tako dajih imamm po številkah.Če nam bo okus dober,ga bomo naprej doma vodili kot številko,tako se mi zdi bo še najmanj zmede.
Kalili pa žal tudi meni niso vsi . Nekaj Švicarskih semen niti 1 kom in pa moje seme Captain Lucky -kalil je samo 1 kom od 6 semenčk._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/