Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Iris - perunika
Dodal bi dve svoji fotki letos cvetočih irisov:
Španska perunika
Holandska perunika
Žal, rjavo cvetoče španke letos niso vzcvetele, vzroka ne poznam.
Bi pa ob tem vprašal, je bolje po cvetenju pustiti gomolje v zemlji ali jih pa izkopati in pred zimo ponovno posaditi. Jaz jih pustim v zemlji, a mi vsako jesen poženejo listi, ki pod snegom sicer preživijo, so pa spomladi obićajno polomljeni._________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.
https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Španska perunika
Holandska perunika
Žal, rjavo cvetoče španke letos niso vzcvetele, vzroka ne poznam.
Bi pa ob tem vprašal, je bolje po cvetenju pustiti gomolje v zemlji ali jih pa izkopati in pred zimo ponovno posaditi. Jaz jih pustim v zemlji, a mi vsako jesen poženejo listi, ki pod snegom sicer preživijo, so pa spomladi obićajno polomljeni._________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.
https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
-
-
-
Jaz se družim zgolj s temi tremi. Premalo prostora za kaj več.
Nekaj nas splošno o perunikah pa sem dodala na blog pod objavo Perunika
Nekaj nas splošno o perunikah pa sem dodala na blog pod objavo Perunika