Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Tudi ta pošiljka se nam bliža Laughing Laughing ,v ponedeljek plačam in potem bo najverjetneje konec tedna tu.Manjkajo 4,katere, vam napišem na zs,sicer se itak moramo dogovoriti za razvoz.Ker je bilo že vse pripravljeno,ko sem pisala mail,nisem povprašala za zamenjavo ali donaročilo, ker bi potem morali čakati še kakšen teden več Crying or Very sad ,sicer pa bo še priložnost Wink
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Super to se bo sadilo letos pri nas. Za plačilo pravočasno javi, da ne boš predolgo za nas zalagala. Glede razvoza bi se mogoče lahko dogovorile, da prevzame vrtnice ena iz določenega okoliša ( pri nas npr. štajerska) in se potem to nekako razdeli med ostale. Sporoči, ko boš bolj natančno vedela kako in kaj.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

TanjaTT, Vic je ponavadi račun poslal kar s pošiljko, ni bilo potrebno plačevati vnaprej. Italijanom še vedno pošilja tako, sem ravno pred časom brala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
TANJA TT

Ne vem, jaz sem razumela tako, da bo poslal, ko plačam-je kar velika vsota....
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

V tej vrtnariji ni Vica, menda?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

O ja, sem na hitro pogledala Embarassed in zamenjala enega Nizozemca z drugim. Ni Vic, je Hans.
O potem pa bo treba plačat vnaprej, ja._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
TANJA TT

Bobolino,Isaan,Rene, -na razpolago je samo ena Donau,če se zmenite,katera jo bo vzela Confused ,sta pa 2 že rezervirani za naslednje leto,ravno tako Route 66,ki je tudi samo ena, naročili pa sta jo Bobolino in Arena,tudi vidve se prosim dogovorita Smile ,Arena zate ni Orangeade,Isaan zate pa Dr W van Fleet,ne vem pa kdo je naročil Insolite Embarassed ,te tudi ni.
Malo se mi je zalomilo,ker sem šele pri preverjanju ugotovila, da manjkajo Donau in Route, pa sem potem čakala odg, pa še internet ni delal 2 dni, tako, da bom plačala šele jutri Confused in potem naj bi prišle enkrat drug teden.Potni štroški znašajo 32 e, nas je 11, torej še 3e zraven.
bobolino

Donau se odpovem, za Route bi mi pa bilo resnično žal, če je ne bi bilo. Naj pa Arena pove,kako in kaj. Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Bobolino naj bo Route tvoja.
bobolino

Kaj, če bi tanja vrgla kovanec, midve si izbereva stran, pa bo odločilo naključje?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori