babaco je napisal/a: |
Lana, da te malce popravim. Čebele nabirajo med večinoma v gozdu, kar je travnikiov v okolici niso bili nikoli škropljeni, le zakaj bi bili . Chem trail Saj sem napisal, Prodam Gozdni med. |
Ja, oprosti, ni bilo tako mišljeno. Sama še vedno menim, da je vsak gozdni med še daleč najbolj bio, eko. NI špricanja od njiv, niti od industrije.
Chem traili so pa ne glede na to ves čas nad našimi glavami. Prejšnjo sredo sem videla enega, ki je bil 40x širši od navedne sledi od aviona in 40 x višji, v obliki zeloooo dolgega kvadra, ja kvadra, ki se je vlekel preko Planine v smeri KP-LJ. Pa če gledaš malo fb, ti je jasno, da je to fotografirano zelo pogosto pri nas. Da ne govorim o tem, da sem vedno par dni po tem podrta in ljudje okrog mene tudi, samo nihče ne povezuje svojega počutja s tem, ker se o tem v Sloveniji namensko ne govori. ker si državni sovražnik, če to sploh omeniš ali o tem pišeš. IN ja, nato izvaja nad našimi kraji, ker smo pač člani nata, neovirane poskuse z vremenom. NIti najavit se jim ni treba. Neovirano letijo in spuščajo kemijo. Med temi uradnimi poskusi spuščajo nad naše gozdove, travnike, vrtove neovirane količine aluminija, silicija in še nekaj takih strupenih snovi. uradni program je to, nič skrit in nič nedovoljen. V Sloveniji. ker v Ameriki so pa to delali že leta in leta in jih imajo ljudje dovolj, so se malo nad evropo preselili še dodatno. IN ja, to gre v naš med. Tudi gozdni. Vem da nimamo nobenega vpliva na to, ker je politično gor speljano, ampak žalostno pa je, da ne moremo več pridelat ničesar bio ali eko niti če popolnoma nič sami ne škropimo. In potem se čudimo, zakaj nam čebele umirajo. To je bil vmesen medklic, ki nima veze s tvojim, prepričana sem, da še skoraj najmanj onesnaženim medom pri nas. Ker notranjska je le toliko revna dežela, se ni razvilo ne vem koliko industrije in odplak in kemije, da je temu primerno daleč najbolj eko in bio. To je en velik plus naših krajev. Tako da se še enkrat opravičujem, če si vzel osebno, ni bilo tako mišljeno. Ogorčena sem nad državo, ne nad medom.