nxyz

Odgovori
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Ljudje različno sprejemamo tehnologijo Smile
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ko zmanjka elektrike, a ne Rolling Eyes se začnejo heci.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Itak, saj vem Wink . Sem pa res precej labilna pri tehnikalijah in me ni težko nahecat, da kakšno od njih nujno potrebujem. Se znam tudi kar sama prepričati Wink . Včasih je potem treba tudi kaj razdreti in zavreči.

Tile dve strešni okni bosta čisto super, brez skrbi. Tudi stalno odprti bi odlično služili. Nasploh mi je všeč tvoj rastlinjak, bravo.
nxyz

metuljc je napisal/a:
Ko zmanjka elektrike, a ne Rolling Eyes se začnejo heci.

Oh za rastlinjak so bili že načrti o sončnih celicah in mini akumulatorju, servotih za odpiranje oken...niti nočem vedeti kaj vse, to ni zame Smile

Drugače pa ja, letos ob žledolomu se je lepo vidlo kako odvisni smo ljudje od elektrike.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Drugače pa, človek bi se (v določeni meri) kar javil za poskusnega zajčka za inovacije tvojega moža okoli te tehnologije. Embarassed
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

No, saj sploh ne rabite za avtomatske odpiralce elektrike. Meni zelo prav pride na mojem rastlinjačku, imam takega , deluje na vosek ali plin, ki se razteza ob primerni toploti, tako rekoč večen. Cena je tukaj kar zasoljena 45 €, se dobi na ebayu občutno ceneje.

nxyz, tudi jaz bom ko Rolling Eyes , no bo pač prišel na vrsto. Wink Me pa zanima kako to da si se odločila za temno barvo?
nxyz

Preprosto, ne maram svetlih barv in temna nekoliko manj seva v okolico kot bi svetla Smile Ne glede na barvo lesa je v rastlinjako dovolj svetlobe.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

heheh , meni pa svetle, les pa čim bolj naraven. Razmišljam naglas, da bi ga samo naoljila ali povoskala. Naj ti lepo uspeva. Very Happy
Svetloba

Odgovor Napisal/-a Svetloba »

Tudi sam sem imel v mislih 'analogni' avtomatski odpiralec oken. Kot je že rekla Vida, je pri nas cena dokaj zasoljena, se jih pa da ne E-bayu dobiti tudi precej ceneje: http://www.ebay.de/itm/Automatisch-Fensteroffner-Fensterheber-offner-fur-Gewachshaus-Garten-Fruhling-/181389309866?pt=Gew%C3%A4chsh%C3%A4user_Zubeh%C3%B6r&hash=item2a3ba537aa_________________Vam povem vljudno ali po resnici?
nxyz

Mislim, da je bila odločitev, da se je rastlinjak postavil letos več kot odlična. Paradižniki zunaj so katastrofa, v rastlinjaku pa je prava Dajzo Đungla Smile Le zoreti niso začeli prav kmalu, ker je rastlinjak nekje do enih popoldne v senci. Kakšne 3tedne ga že imamo za jesti iz rastlinjaka, je pa šele sedaj začelo zoreti malo bolj na polno, da bo ostajal in kmalu bom lahko kuhala omake iz njega Smile Ravno prav kajti lanskih omak je zmanjkalo Smile
Obtrgavam ga kot ponavadi ne, le kadar ga privežem odtrgam liste, ki so v napoto.

5.7.

osu blue

Stanje danes:

Nekaj mi streho prestavlja Smile
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”