papa se predstavi

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kapucinka, žametnica, bazilika, ognjič,...
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Takole me točno po enem mesecu od posaditve vsak dan razveseljuje pogled na bujno rast in zdrave rastline. Seveda je včasih kakšen mali problemček, ki ga tudi z vašo pomočjo hitro in učinkovito rešim. Ne morem se pohvalit s kakšno zgodnostjo saj sem zaradi bolezni zamujal s sajenjem skoraj mesec dni ima pa to tudi dobro stran saj bo pridelek na višku ravno konec julija, ko se vrnemo z dopusta. Če je to znanje ali začetniška sreča bom lahko ocenil v jesen sem pa zaradi tega neizmerno srečen. Lepo nedeljo vam želim in polne sklede slastnih pridelkov.
_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Čestitam! Naj ti dobro uspeva še naprej in te ob povratku z dopusta prijetno preseneti Smile .
papa

In ves trud je poplačan Very Happy z bogatim pridelkom le, da se mi je zaradi bolezni in poznega sajenja okoli 20.5. nekoliko prestavil čas, da so začeli zoreti prvi paradižniki. Ob tej priliki pa hvala Vodi, Danilu in Badolinki Very Happy za semena, ki mi sedaj dajejo toliko veselja in upam, da vam je enako dobro uspela letina kakor meni Very Happy

_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Papa pozdravljen, in veliko užitka ti želim ob degustaciji tvojih uspehov. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Sem vesela, da ti v naših koncih tako dobro uspeva! Je to na Kozjaku?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
papa

Plešivec pod Graško goro Smile_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tam so pa prekrasni 'kraji'!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Plešivec,Graška gora,Gaberke,Škale-uh koliko krat smo hodili tam okrog,lepi kraji,super hrana in pijača in gostoljubni ljudje. Vse ti je ratalo krasno.
papa

Ja hvala... res mi je ratalo in sedaj poštimam še semena in podelim srečo še z drugimi pa čeprav je že vse vsem poznano... morda pa le še za koga Wink_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”