Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cortaderia selloana - pampaška trava

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Voda, mogoče tebi zgleda zanemarjeno, meni se zdi prav impozantna!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Voda, ko bom bil velik, bom tudi imel 32 let staro travo!

Very Happy Very Happy Very Happy

Lepa, prvinska, naravna Wink

Verjetno pa jo lahko malo "počešeš, pa kak siv las izpuliš" , čeprav taka lepo paše v naravno okolje.

LP_________________mfranc
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

ena od cvetočih pampašk. lpvoda

še nekaj: lepo prosim, da mi sporoči tisti ki mi je naročil pampaško, ne najdem imena. celo mislim, da sta bila dva forumaša. lpvoda
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

o jaz bedak, prvo stran nisem prebrala. sedaj vem, magnolija tebi sem obljubila pampaško in ti jo prinesem na srečanje.

še eno imam pripravljeno. če se nobeden ne javi magnolija dobiš oba šopa. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Joj, mene na srečanje ne bo. Bo kdo iz posavskega konca?_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Do skoraj tja, ker se Posavje začne, ti jo lahko pripeljem (kjer Savinja pridruži se Savi). Dvomim, da ti bo pomagalo, mogoče pa le.
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Veš, da pomaga do Zm, te pa povabim naprej da vidiš kje sem, na en tak jesenski izlet. Very Happy_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Spomladi,ko sem jo strigel (50 +cm visoko) je smrdelo po alkoholu. Druga leta je lepše prezimila. Je to od zime?
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Sem si jo tudi jaz privoščila. V Merkurju so imeli lepo sadiko in še popust, pa sem jo vzela in posadila.

Še sadiko juke kupim, ko jo kje vidim, pa so želje zaenkrat uresničene._________________Lp, Živa
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Živa sadiko Juke dobiš pri meni, pa nisva niti daleč,lahko prideš iskat
Odgovori