Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naročilo vrtnic pri Hortus Dei na Poljskem, jesen 2015

Moderator: Melona

Odgovori
madeja

Odgovor Napisal/-a madeja »

Hvala Melona, hvala Muha, to gotovo ni bila zadnja napaka in bom še kdaj potrebovala pomoč. Prebiram tale forum in ugotavljam da ste pravi strokovnjaki, jaz pa se bom še učila in spraševala mogoče tudi neumnosti zato prosim za potrpljenje.Vrtnice so moje ljubice, le pogoje imam bolj slabe
pa je zato še težje.
lp_________________So rože kar tako in so gartrože
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojoj, Madeja, samo dve sta potrjeni, GOSPEL in SCHLOSS IPPENBURG. Ostale niso na voljo, boš namesto njih izbrala katere druge?
madeja

Ja, seveda bi, prosim povprašaj za:
WARM WISHES 29
APHRODITE 22
ASHRAM 22
NOSTALGIE 22
LICHTKONIGIN LUCIA 20
MARIE DERMAR 22
ALIBABA 28

VSAKE PO 1 KOS_________________So rože kar tako in so gartrože
Uporabniški avatar
Melona

Madeja, teh sedem je pa vseh potrjenih, cene v zlotih sem vpisala v prvi prispevek te teme.
madeja

Super, torej vseh skupaj 9, se že veselim. Hvala._________________So rože kar tako in so gartrože
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Pozdravljena,Melona!
Ker dnevi tako hitro tečejo, sem že mislila, da sem naročilo zamudila, zdaj pa vidim, da je še čas.Torej naročam:

1 ALIBABA 28
1 HIMMELSAUGE 19

Hvala za trud!_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Uporabniški avatar
Melona

Hoj, Nimam pojma!

Ja, je še čas, vsaj še dva tedna. Tvoji dve sta pravkar potrjeni.

Veste kaj? Ni nam pomoči! 100 potrjenih! Pa koliko še pri Ireni! Pa še vmes, ko kakšno mimogrede vidimo. In tako iz leta v leto, večinoma eni in isti. Pa res nimamo nikoli dovolj!

Da ne govorim o tistih še bolj pihnjenih, ki jih še sejemo Embarassed Rolling Eyes Wink ! Uf, kolk sem rada pihnjena bhuahahaha !
Uporabniški avatar
Melona

V sredo, 14. oktobra, bi zaključili z naročanjem in bom prosila za predračun. Tako počasi se bo treba pripraviti na kopanje sadilnih jam, še dobro, da smo že vajeni Wink .

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Res nam ni pomoči,vsako leto ista štorija Laughing .Potem,ko si že prepričan,da nimaš prostora prav za nobeno več ga dobiš še za enih 20 up .Samo je treba pustit še kaj prostora za tvoje in Poezijine novitete Very Happy Very Happy Very Happy_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Ooo, Geisha, objemček !

Ti pa moram nekaj povedat; sem bila na Gartlcmaniji in sva bila moj in jaz na enem hitrem tečaju cepljenja, učitelj je bil Vinkoz. Kakšen car, tale naš Vinkoz! Tako sem v živo videla, kako cepi vrtnico in zdaj imam nekaj upanja, da naslednje leto le kaj nacepim.
Odgovori