Pomladansko srečanje 16. aprila pri Litiji -Pr' Blaj

Odgovori
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz bom pa tokrat z vami v mislih. Preveč stvari je ravno na ta dan. Sem pa vesela, da sem si lani lahko ogledala Zufovo kraljestvo. Priporočam.
Prijetno druženje vam želim.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi mene tokrat žal ne bo. Lepo se imejte. Moja poštarka pa bo Metuljc.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

hvala, orhy, za lepe želje. Smile.

Copatka, čeprav sem prepričana, da nihče ne bo menjal tvojih voluharjev Wink lahko za vsak slučaj da prideš - vseeno napišeš, če bi kaj imela.
Včasih ne menjamo - ampak podarjamo, saj veš Cool
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Naju tudi "matra" ogled Zufove kmetije. Ali je to možno izvesti med srečanjem?
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Hvala, Figula! Škoda, moj voluhar se je pa tako veselil, da bo šel malo na boljše, pri meni je delo dokončal Laughing .

Prav bi mi prišla edino kakšna flanca solatke, mogoče brokolija ali cvetače. Za drugo je pri meni še malo zgodaj. Ponavadi čakam bolj na začetek maja, pa ni nič prepozno._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Pridem (sam).Jem vse,najrajši meso!
Če kdo želi zamrznjene borovnice imam 7 evr/kg._________________Narava vse povrne!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka: ti kar pridi, tudi če se ne boš najavila. Če te bo prijela lakota pa tudi ni Evil or Very Mad , da se ne bi kje našel kak košček suhega kruha Wink Laughing Laughing . (hec, saj ne zameriš, kajne da ne?)

ferdo36: Longkeeperji so vzklili. Po Pušenjakovi bi bili že primerni za pikiranje. Pocukaj me, da ti jih ne pozabim predati Embarassed .

Plamenka: pogrešali te bomo, a kaj, če ne gre, ne gre. Pa drugič!
vrtin1

Odgovor Napisal/-a vrtin1 »

Ojla,

tudi midva bi šla k ZUF-u, samo če ne bo preveč hoje.
Lep pozdrav vsem
vrtin1 in vrtin2
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Sem uspela tako urediti, da se oglasim za eno urico takoj na začetku Very Happy .
Muha, hvala, bom kmalu po zajtrku, po skorjicah ne bo povpraševanja Wink . Seveda ne zamerim heheh.

Zelo se veselim, da vas spet enkrat vidim! Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Jest sem pa pozabila, da sem fehtala za kaj semenskega krompirja in česna... A ma kdo? Very Happy
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”