Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradajzmanija 2016, sobota 13.8.2016, Škrjanče pri NM

Odgovori
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Prijavljam sebe in Anemono.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Prijavljam še eno spremljevalko.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Ahmmmmm .... nočem biti zoprna, me pa zanima ali je večina teh prijav tukaj z namenom obiska ali bo kdo še kaj prinesel za pokazat nevem ??
V navodilih je zapisano: napišite sorte, ki jih boste prinesli ....

Če sem lahko še bolj zoprna: če na mizah ne bo paradižnikov, bi odpovedala udeležbo.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz bom sigurno kaj prinesla... bom pa še kak dan počakala s seznamom sort, da vidim kaj bo res zrelo do sobote.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Tiana, zate me sploh ne skrbi srčki
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Mislim, vsaj upam, da bi po nekaj letih Paradajzmanije moralo biti vsem udeležencem razstave samoumevno, da vsak prinese tudi svoje paradižnike za razstavo. Smo pa ponavadi bolj tik pred zdajci pisali, kaj bo kdo prinesel, ker paradižniki dozorevajo neenakomerno.

Vsekakor pa mora Ivčk potrditi ali razstava sploh bo - glede na to, koliko nas je prijavljenih.
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Se opravicujem za pozno sporocilo.
Ce se odlocite za soboto, bi prijavil sebe + prijatelja.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prosim, da kar v to temo napišete, katere paradižnike boste prinesli, jaz pa bom spisek sproti kopirala v prvi prispevek. Figula in Slavc sta že napisala.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Prinesem naslednje paradiznike:
Tomaccio
OSU blue
Green Doctors
Iva's Red Berry_________________CARPE DIEM
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Pri meni ker sem ponovil 3x sajenje sadik šele dobiva obrise barve tako, da bom samo opazovalec. Na žalost_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori