Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kje lahko kupim imenske vrtnice
Moderator: Melona
Mene zanima, če je katera naročala pri Tuincentrum Lottum po tem, ko ste poročale, da je tega g. Vica praktično nemogoče dobiti. Ima par stvari, ki jih imam na listi, pa zelo ugodne cene Edino nisem tip človeka, ki bi nonstop težil, da dobi naročeno. A se je kaj popravil? Ker si ne predstavljam, da bi gnjavila po telefonu, sploh če slabo govori angleško.
Jaz sem pri g.Vicu narocila lani v zacetku avgusta.Rekel mi je da dobim paket v oktobru, paketa od nikoder.Sem mu pisala ne vem koliko krat in mi je odgovoril komaj februarja letos da dobim vrtnice v zacetku marca.je minil marec pa spet vrtnic od nikoder.Spet sem mu pisala, potem sem dobila vrtnice v polovici aprila ampak so bile vse plesnive brez poganjkov, v glavnem od 20 narocenih so se obdrzale samo 3.Raje narocim pri Tantau pa dam tistih 50€ za postnino, sadike so lepe-korenine pa se dobis tocno ko ti recejo
Uf, Pepa, kakšna izkušnja. Potem se bom držala http://www.rosenbaumschule.com, ker imajo sicer dražje sadike, ampak so angležinje direkt od Austina. In letošnje so že taki grmički. Samo ena sadika je bila bolj švoh, ampak je vseeno prišla k sebi. Kar pa se tiče Tantau-ovih vrtnic, pa bom očitno tudi jaz naročala čez kako leto ali dve direkt od njih. Saj je večino teh njihovih novejših nemogoče drugje dobiti (Artemis, Pastella, Lampion...)