Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Potaknjenci oljčice Sweet-n-tart

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Črt, a se nisem tudi jaz postavila v vrsto? Kupljeni dve sta mi namreč čez zimo na balkonu zmrznili._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Jaz nič več ne vem. Zgleda, da sem v rangu zlate človeške ribe. Embarassed

Od tebe imam dve, menda različni, ki so na koncu obe žive. Bi bila katera od teh dveh ta, ki jo sedaj ponujaš?

Če je, potem naj aktualne dobijo tisti, ki nimajo nič.
Če ne, boš pa ob priliki še kakšno vejo šavsnil in bo tista moja.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Crtj, jaz bi lahko še eno sezono počakala na potaknjence oljčic. Hvala

Lepo bodimo, Mil
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

OK, torej

- Juglans že ima
- mil se umika v naslednjo sezono
- Lpmami vstopa namesto nje

V seštevku nismo ravno zelo spremenili slike.

Potem pa kar takole.

Ta in večino naslednjega tedna sem na Lavrici. (Potem odmaglim za kak teden v MS in tam pripravim rundo za naslednje leto- lahko pa tudi prinesem nekaj svežih vejic).

V tem času lahko znani kandidati prevzamete oljčice po ključu prej pride - prej melje.

Kdor bi želel sveže narezane vejice proti koncu novembra, pa tudi lahko sporoči.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Se pridružim mil pri sprehodu v naslednje leto.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Crtj tudi jaz lahko počakam eno leto, to sploh ni problem. Če pa bo možno dobit vejice, bom pa tudi teh vesela. Meji dela večji problem prevzem. Še najlažje na kavici._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Če CRTJ ne bo mogel na kavico, lahko tudi jaz prevzamem in prinesem na kavico.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Sveže rezane vejice pridejo v LJ predvidoma zadnjo nedeljo v novembru.

Kdor jih vzame v tisti rundi, se izogne tveganju, da bi morda potaknjenci znova presenetili s slabim prijetjem (oziroma to tveganje prevzame nase Smile.

Pridobi pa to, da bolj zanesljivo dobi, ker a) so grmi odrasli in mi je vseeno, a jih narežem 10, 100 ali 200 in b) drugače kot pri potaknjencih ni zamika med prijavo želje in časom, ko roba postane na voljo.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Lanski vejici sta na pomlad sicer vzbrsteli, a se brsti niso odprli, vse se je potem posušilo, tako da se priporočam za nekaj novih vejic, da jih serijsko potaknem.
Smile
Z nekaj sreče.....
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Ja, saj tako je najbolj učinkovito - namesto da se sekiraš, kako dvema komadoma narediti kar najbolj luksuzne pogoje, jih vržeš not 20 in počakaš silo statistike.
Odgovori