Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vrtno orodje
metuljc je napisal/a: |
Ni ravno orodje, je pa izjemno uporabna reč, tale cekar, košara ali kako bi ga imenovali. V H. mu rečejo upogljiva košara in bo v ponudbi od naslednjega četrtka do prodaje zalog. Lanski (upam, da tudi letošnji) so iz izjemno kvalitetnega materiala in se obnesejo res super dobro. Ker so upogljivi, lahko veliko neseš, pa se ne zdi težko, ker se teža dobro razporedi. Skratka, priporočam. Cena je smešno nizka za to, kar dobimo. (in ne, ni 1.aprilska šala, res ne). Upogljiva košara |
Vsakič ko tole košaro prenašam se Mutuljc v mislih zahvalim za tale post.
Ko bo naslednjič v H akcija vzamem vsaj še 2 kom.
In upam da nekoč prepričam še ostale člane družine in jih uvedem tudi v pralnico za prenašanje in pranje perila._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Ojla
Ti cekri so 1 A. Jaz ga imam že cca 3 leta. Ne znam si več predstavljati nositi pridelke z njive brez tega cekra. Nekaj časa nazaj sem si jih še kupila v YISK (ne vem če je prav napisano). Imajo različne barve in velikosti. Enega velikega imam recimo v shrambi in not mečem vse živo. Od časa do časa pa pospravim na svoja mesta. Venem malem premer 30cm in višine 40cm imam štrikanje.....
Pa lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Ti cekri so 1 A. Jaz ga imam že cca 3 leta. Ne znam si več predstavljati nositi pridelke z njive brez tega cekra. Nekaj časa nazaj sem si jih še kupila v YISK (ne vem če je prav napisano). Imajo različne barve in velikosti. Enega velikega imam recimo v shrambi in not mečem vse živo. Od časa do časa pa pospravim na svoja mesta. Venem malem premer 30cm in višine 40cm imam štrikanje.....
Pa lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Voda, to je metla, o kateri smo govorile na srečanju 1.3.
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-10-3-2016/produktdetailseite/ps/p/easy-home-komplet-za-pometanje-4-delni-3/
Tejle metli lahko mirno rečemo orodje, ker je zelo uporabna.Meni služi za pometanje listja s terase in stopnic, lahko pometeš vsako trdo površino in se nanjo ne prijemljejo ne listki in ne "helikopterji" (Metuljc,stran glej!) ki se zelo radi primejo na sirkovo ali plastično metlo.Ima pa še eno dobro lastnost,
odlično pomete tudi luže in mokroto sploh.
V stanovanju pometem iz volnene preproge pasje dlake in lahko rečem, da vsaj od našega psa s to metlo očistim dlake bolje kot s sesalcem, ker ni elektrostatična ali kako se reče.Skratka,priporočam nakup ker res ni še ena nujno nepotrebna stvar._________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-10-3-2016/produktdetailseite/ps/p/easy-home-komplet-za-pometanje-4-delni-3/
Tejle metli lahko mirno rečemo orodje, ker je zelo uporabna.Meni služi za pometanje listja s terase in stopnic, lahko pometeš vsako trdo površino in se nanjo ne prijemljejo ne listki in ne "helikopterji" (Metuljc,stran glej!) ki se zelo radi primejo na sirkovo ali plastično metlo.Ima pa še eno dobro lastnost,
odlično pomete tudi luže in mokroto sploh.
V stanovanju pometem iz volnene preproge pasje dlake in lahko rečem, da vsaj od našega psa s to metlo očistim dlake bolje kot s sesalcem, ker ni elektrostatična ali kako se reče.Skratka,priporočam nakup ker res ni še ena nujno nepotrebna stvar._________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
MARIJAV je napisal/a: |
Ja, tole je orodje, s katerim delam že preko 25 let. Motika je pri meni le še za kako ogrinjanje krompirja ali izkop lukenj, ostalo pa vse naredim s tem priklopom na Gardenino palico. Gre hitro, ni se potrebno sklanjati, orodje čista desetka (in seveda še nekaj drugih pruključkov ). Zelo priporočam, če si želite skrajšati čas pri delu in predvsem olajšati. |
Živjo,
a lahko objaviš tole slikico orodja še enkrat, ker meni ne odpre._________________Andreja
Tole sem imela v rokah in ti povem , da je vrhunsko. Reže na obeh straneh, pa še rahlja. http://www.rotar-trgovina.si/produkti/vrt/rocno-orodje-za-dom-vrt-gozd/blagovna-znamka:wolf-garten/stran/4/razvrsti/priorioteta:narascajoce/260439/da-s-rocna-freza.html
A tisto tvoje mogoče podobno temu samo da je brez rahljalnika?_________________Andreja
A tisto tvoje mogoče podobno temu samo da je brez rahljalnika?_________________Andreja