Klepet ob kavici v Šiški, 5. november 2019
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Kako so ure bežale! Nič čudnega: malo kasneje sem prišla, treba je bilo pokusiti kisančke (glasujem za cvetačo, ostalo pa tudi ne zaostaja dosti), narezati kruh, popiti čudovit čaj (Metuljc, saj boš poslala sliko, ne, da ga poskušam dobiti), pa seveda klepetati, zdaj z enim zdaj z drugim pa še počez._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
metuljc je napisal/a: |
Lastniki so se spet zamenjali, z njimi smo že navezali dobre stike. Tako, da, ime lokala se menja, Kavarna Lira, lastniki se menjajo, mi ostajamo (isti). |
A spet?
Vse je za nekaj prav: prejšnji so za uvod častili mini rogljičke, ti sedaj pa čaj . Šalo na stran, vzdušje je bilo, kot vedno, toplo, domače, veselo. Pa še nasmejano in prijazno strežno osebje. Prijetno popoldne, ki ostane v spominu.
-
- Kraj: Domžale
-
Tole je pa bilo eno produktivnejših klepetanj, se mi zdi... Vesela družba, ob pokušanju in ocenjevanju nove kolekcije ozimnice zima 2019/2020, zelo zanimiv čaj, ki nekam čudno vpliva name , kup zanimivih pogovorov - kotek, kjer sem se zadrževala se je grel ob priejtnih pogovorih na temo živali. Skratka, za omizjem veselo, toplo, svetlo, zunaj tema in dež - popoln jesenski večer!
(O kisančkih bom razpredala v temi o fermenitranju)_________________naredimo svet lepši
(O kisančkih bom razpredala v temi o fermenitranju)_________________naredimo svet lepši
-