VIRTUALNO SREČANJE - torek, 28. 4. 2020
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Melona
- Kraj: Litija
-
- Kraj: Rimske Toplice
Tako neučakani, da bi se 5. 5. dobili v živo, ne bomo. Najprej naj se stvari utečejo, pa večja skupina nas je in ne gre.
Sem pa ZA, če se stvari vse skupaj toliko umiri in ustali, da bo varno in izvedljivo, da se na junijskem rojstnem dnevu Gartlca dobimo pri Meloni, no v njenem lokalu oz. pred njim. Če ne, pa prestavimo ta dogodek za en mesec, saj bo vseeno veljala RD torta, kajne?
Do takrat pa virtualno, smo pravkar prišli na okus, pa še nadgraditi moramo naše znanje.
Je bilo pa včeraj prav luštno in nič preveč hrupno, prav presenetljivo, res smo strpni.
Skratka, ne damo se, a ne?
No, le povejmo, pogrešali smo nekatere in mislim, da jih bo treba malo dregniti pod rebrca.
Sem pa ZA, če se stvari vse skupaj toliko umiri in ustali, da bo varno in izvedljivo, da se na junijskem rojstnem dnevu Gartlca dobimo pri Meloni, no v njenem lokalu oz. pred njim. Če ne, pa prestavimo ta dogodek za en mesec, saj bo vseeno veljala RD torta, kajne?
Do takrat pa virtualno, smo pravkar prišli na okus, pa še nadgraditi moramo naše znanje.
Je bilo pa včeraj prav luštno in nič preveč hrupno, prav presenetljivo, res smo strpni.
Skratka, ne damo se, a ne?
No, le povejmo, pogrešali smo nekatere in mislim, da jih bo treba malo dregniti pod rebrca.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Rimske Toplice
brbr je napisal/a: |
A se vam je kaj kolcalo? Sem mislila na vas in obljubila sama sebi, da se do naslednjega računalniškega klepeta (če bo potreben) ustrezno opremim/usposobim. |
Brbr, seveda bo, kar 5. 5. ob 18.30 je napovedan. Večje skupine se v živo tako ali tako še ne bodo smele družiti.
Torej - veselo na delo, mimogrede bo dan D.
-
Dragi Gartlčani, lepo vas je bilo spet videti in slišati, tudi za drugi virtualni klepet mi bo pomagal vnuk.
Nismo se postarale, le frizerji nas čakajo in topel objem ob pravem srečanju, upajmo, da se bo ta kronani virus kmalu poslovil.
Hvala vam za lepe pol urice
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Nismo se postarale, le frizerji nas čakajo in topel objem ob pravem srečanju, upajmo, da se bo ta kronani virus kmalu poslovil.
Hvala vam za lepe pol urice
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....