Jesensko srečanje v Sinji gorici, 3. oktobra 2020

kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Hvala vsem, ki ste se potrudili zame, da sem dobila kup novih rozic.
Fuksije, gaura in melisa/ monarda so med dvema nalivoma romale v zemljo. Potem pa sem se pocrkljala s cajem in novim medom.
Potonike me se cakajo. 😍
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Jutro nas je, vsaj mene, pozdravilo z modrim nebom s kakim belim oblačkom in soncem, pa ptičjim oglašanje, liščki so na delu na odcvetelih rudbekijah.

Ja, prijetno je bilo včeraj, pa, saj ste zgoraj že vse napisali. Hvala vsem, ki ste sodelovali, kakorkoli že, z organizacijo, srečelovom, dobitki, pecivom, čudovitim šopkom, ki nam je krasil mizo in spominjal, skupaj s svečko, na Vrtin1, ki se je pred natanko mesecem poslovil od tuzemskega bivanja, dobrimi mislimi, udeležbo,......tudi tistim, ki ste bili z nami na daljavo, …..

Šopek smo podarili mladenki, ki nas je stregla, lpmami je zaposlene obdarila z darilci izpod njenih rok, domenili smo se, da se spet na isti lokaciji srečamo 17. aprila 2021. Le zabeležite si ta datum!

Nadaljevali bomo, če nam bodo le dovoljevale razmere, s kofetkanji, le lokacijo bomo spremenili, ker na dosedanji ni primeren prostor za te čase (razdalja, preveč drugih ljudi...….)
Selimo se h Rogovilc v Črnuče, kjer bo zadosti prostora in bomo imeli svoj prostor. Več v ustrezni temi pred prvim naslednjim srečanjem, ki bo, predvidoma, v torek, 20, oktobra. Držimo pesti, da bodo razmere dovoljevale naše druženje.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja spet smo se imeli lepo. Ker smo že utečeni, z organizacijo (vsaj v mojem deležu) ni veliko dela in nam je v veselje, da se lahko zberemo. Glede na situacijo se nas je nabralo kar lepo število.

Upam, da ste bili s hrano zadovoljni. Sedaj, ko malo bolj poznamo novega najemnika, bomo jedi spomladi še malo prilagodili. Ni sicer glavna tema srečanja, je pa fajn, če je dobro.

Ob vseh teh pogovorih sem pozabil prenesti pozdrave mFranca, ki, razumljivo, mora tako Ferdo še bolj paziti na svoje zdravje. Je pa obljubil semena za v Gartlc škatljo. Ob priliki bom šel k njemu in jih prinesel.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Vse zgoraj povedano zelo drži - bilo je luštno, veselo, za dušo in telo Very Happy . Hvala za krasno družbo, peciva, darila pri srečelovu in tista, ki so bila presenečenje (Lpmami in Tajana srce). Brbr, tebi pa hvala za česnove otroke Wink.
Res sem iz srca vesela, da ste postali moji prijatelji, čeprav sem med vami po stažu najbrž med najmlajšimi._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Copatka, ni za kaj. Upam, da sem jih dobro vzgojila in se bodo lepo obnašali..._________________naredimo svet lepši
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Vse ste napisali že pred menoj.
Very Happy
Ni nas motilo vreme, čeravno je nekajkrat pokazalo svoje zobe. Večja nevihta z vetrom nam je bila prihranjena, torej bi lahko rekel, da je tudi vreme sodelovalo po najboljših močeh.
Lepo vas je bilo videt v živo, lepo se je bilo pogovoriti z vami, le čas je hitro in nezadržno tekel.
No, ob upanju, da se epidemiološko stanje ne poslabša, se kmalu ponovno srečamo.
Se že veselim.

P.S.: pozabil napisat - hvala za vse sladke dobrote: muhi, copatki, tajani, ...
rožica
Nazadnje urejal/a BorutL 05 Okt 2020 10:42; skupaj popravljeno 1 krat
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Hvala vsem Gartlčanom za kakršenkoli prispevek v soboto, da smo se zopet imeli super.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Marmelada iz kutin je skuhana, čiliji se sušijo, jagode posajene, češnja čaka v nizkem štartu na stalno mesto. Wink

Hvala vsem za trud, dobrote in dobro voljo, še posebej pa organizatorjem.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Ha, dobro smo jo odnesli.
Teden pozneje, pa bi morali odpovedat.

Lep dan vsem!
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Bi pa naredili dve skupini po 10, he he he. Vreme bi pa ujeli boljše. No, je že bilo prav tako....

Čisto OK smo se imeli.

O kofetkanju pa v oktobru ne bomo razmišljali, če se stvari uneseljo, se bomo organizirali v novembru. Velja, kajne?
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”