Božični skriti srečelov ali Skriti Božiček :)
- Melona
- Kraj: Litija
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
lpmami je napisal/a: |
Brbr, nič ni mazo. Ena od opredelitev zrelosti je tudi sposobnost odložitve želje. Po domače: majhen otrok ne razume, da se mu želja me more izpolniti takoj in cepeta in kriči, odrasel zrel človek zna počakati iz različnih nagibov. Eden je tudi podaljšanje prijetnega pričakovanja in povečanje veselja ob izpolnitvi želje. |
Zgornje sem napisala v podporo temu, da v zapisu od Brbr ni govora o mazohizmu. Če sem s tem nehote koga prizadela, se opravičujem.
P.S. Malo filozofije pa tudi ne škoduje, čeprav je tole bolj psihologija.
P.P.S. Ko mi otroci za rojstni dan pripravljajo presenečenje in mi ga nočejo razkriti, jim povem, da "od firbca ne bom mogla spati" _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Kakorkoli se odločite - meni bo prav . Samo da se v tej megleni sivini kaj dogaja ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Dragi moji Božički, malo se bojim, da nihče ne bo dobil darilca pred Božičem .
Glede na to, kdaj prihajajo/bodo prišle k meni stvari, ki so bile naročene že en teden ali več nazaj ... Iz vseh firm prihajajo obvestila, da je rok za dostavo paketov strašno podaljšan. Mogoče bomo morali ZOOM z odpiranjem prestaviti na čas po Božiču .
Moj paketek gre na pošto danes, bomo videli ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Glede na to, kdaj prihajajo/bodo prišle k meni stvari, ki so bile naročene že en teden ali več nazaj ... Iz vseh firm prihajajo obvestila, da je rok za dostavo paketov strašno podaljšan. Mogoče bomo morali ZOOM z odpiranjem prestaviti na čas po Božiču .
Moj paketek gre na pošto danes, bomo videli ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Nič ne de, bodo pa novoletna darila. Metuljc, je pa tako in tako predlagala 29.12. za zoom sestanek, če se ne motim.
Moj Rudolf je že vprežen, čaka samo še tovor in gre na pot. Do prejemnika pride, ko pride - odvisno od prometa tam zgoraj. Držim pesti za vse Rudolfe, ki si v teh dneh utirajo pot do naročenega cilja._________________naredimo svet lepši
Moj Rudolf je že vprežen, čaka samo še tovor in gre na pot. Do prejemnika pride, ko pride - odvisno od prometa tam zgoraj. Držim pesti za vse Rudolfe, ki si v teh dneh utirajo pot do naročenega cilja._________________naredimo svet lepši
-
Moj Rudolf je pa kar gams, to je posebna gorska pošta . Se bojim, da bo imel težav s prometom še več kot jelenčki, ni tako navajen gužve na oblakih . Saj veste, hillbillies pa to ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)