Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2024

Odgovori
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Možnost slane ob zjasnitvi:

NAPOVED ZA SLOVENIJO:
Za ponedeljek zaenkrat še ne kaže na padavine, morda proti večeru.

Za torek in sredo še ni povsem gotovo, kako in kaj bo s padavinami. Lahko da bodo ponehale v torek in da bodo v sredo še popoldanske plohe, lahko pa da se bo proces nekoliko zavlekel, če bo nad severnim Sredozemljem nastal ciklon. Izrazito se bo ohladilo, zaenkrat kaže na možnost slane, ko se bo razjasnilo.
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Zdaj, ko je že vse olistano, sem opazil, da je pozeba 2024 le bila tudi pri nas: osmojeni so konci posamičnih listov na enem od bavarskih kivijev in na eukebiji.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Kako kaže pri vas na celini s figami? Pri meni vse tri brez znakov življenja. Mogoče je bilo jeseni predolgo toplo in vršički niso do konca oleseneli. Z izjemo enega hujšega minusa, se mi zdi, da pozimi ni bilo nekega daljšega mraza, ki bi lahko vplival na fige.

Tiste, ki so v loncih in so bile spravljene v prezimnem prostoru, veselo odganjajo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Moja je začela odganjati.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Tukaj so fige OK.

So pa včeraj-predvčeraj odgnali še super pozni francoski orehi, tako da to je to... če bo zdaj še pod nulo, bi bilo kar zoprno.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Pri meni so vse fige O.K. Malce so pozeble jablane in Bavarski kivi.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

babaco je napisal/a:
Pri meni so vse fige O.K. Malce so pozeble jablane in Bavarski kivi.

Hmm, me čudi, saj imaš po navadi ti bolj hladno. Bom povprašal še v namenski temi.
matejos

Pa da malo spremljamo zgodovin napovedi za naslednji teden

Nazadnje urejal/a matejos 10 Apr 2024 17:48; skupaj popravljeno 1 krat
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Grafi zgledajo kar apokaliptično ja... ampak je še daleč do tja in se bo verjetno še kaj spremenilo
matejos

kaže dobro, napovedana t se dviga
Odgovori