JESENSKO SLOVENSKO SREČANJE GARTLCA V SINJI GORICI, 5.10. 24
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Zeblo nas ne bo, a ne, da ne? Bomo vzeli zimske bunde iz omar, in tople zimske čevlje. Tudi tople žabe ne bodo odveč. Pa nekaj za na klopi, da se bomo lahko udobno razkomotili tudi zunaj. Mogoče nas obišče celo Zaslužili smo si ga, smo bili celo leto zelooo pridni.
Za Vrhniki pravi ARSO, da je toplote 10 °C.
Se vidimo!
PS: kape in dežnike pa vseeno dajte v avto.
Za Vrhniki pravi ARSO, da je toplote 10 °C.
Se vidimo!
PS: kape in dežnike pa vseeno dajte v avto.
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Midva sva se že razkomotila, malo spočila in seveda pogledala darilca od srečelova. Prav vseh sva bila vesela in bodo prišla prav. Kuhinjske prijemalke so čudovite, letos pa sva kot nalašč dobila več zeliščnih čajev, ki jih bom kuhala vsako jutro v jesenskih in zimskih dnevih.
Hvala vsem za vse. Kljub oblačnemu in mrzlemu vremenu je bilo lepo.
Hvala vsem za vse. Kljub oblačnemu in mrzlemu vremenu je bilo lepo.
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Ja koncno tudi mi doma. Zaradi zastoja pred Grosupljem (nesreča na avtocesti) smo za pot potrebovali 40 minut vec. Naše živalice (psek in mucike) so nas že komaj čakale.
Lepo prezivet dan v dobri druzbi in dobri hrani. Hvala vam za vse. Podarjene sadike pa bodo sle jutri v gredo.
Bodimo dobro in se vidimo aprila, ce bo mozno pa pridemo tudi na naksno kavico._________________CARPE DIEM
Lepo prezivet dan v dobri druzbi in dobri hrani. Hvala vam za vse. Podarjene sadike pa bodo sle jutri v gredo.
Bodimo dobro in se vidimo aprila, ce bo mozno pa pridemo tudi na naksno kavico._________________CARPE DIEM
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Mene hladno vreme ni čisto nič motilo, imam še kondicijo od ohceti v pokritem, z dveh strani odprtem prostoru, ko so za ponoči napovedovali štiri stopinje.
Bilo je prijetno in zabavno in pestro in zanimivo in ...
Hvala vam, dragi Gartlčani, za Sinjo Gorico _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Bilo je prijetno in zabavno in pestro in zanimivo in ...
Hvala vam, dragi Gartlčani, za Sinjo Gorico _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Tudi iz svoje strani lahko potrdim, da se je hladno in turobno vreme skrilo pred prijetno družbo, se pa me je nekoliko dotaknil srečelov in dobitek, ki sem ga dobil.
Namreč...
Prvo je to, da sem se dobesedno mučil z idejno praznino kaj izbrati in na koncu komaj nekaj "skupaj spravil"... (priznam)
in drugič to, da se je nekdo "nasproti" mene, za mene zelo potrudil, ob temu pa sem tako zastarelo nerodno smotan, da ne vem kako natančno naj to najprimerneje zaužijem.
Sadne kašice.
Kako s tem, ... razen, da se vsedeš in poješ z žličko?
Ker, en kozarček je še ostal in bi poizkusil.
Namreč...
Prvo je to, da sem se dobesedno mučil z idejno praznino kaj izbrati in na koncu komaj nekaj "skupaj spravil"... (priznam)
in drugič to, da se je nekdo "nasproti" mene, za mene zelo potrudil, ob temu pa sem tako zastarelo nerodno smotan, da ne vem kako natančno naj to najprimerneje zaužijem.
Sadne kašice.
Kako s tem, ... razen, da se vsedeš in poješ z žličko?
Ker, en kozarček je še ostal in bi poizkusil.
-
Te sadne kasice se da uporabiti na vec navinov, samo domisljiji daj prosto pot. Lahko jim dodas ovsene kosmice ali kuhano proseno kaso ali jogurt ali skuto ali tsampo (praženo jecmenovo moko), lahko jih dodaš v smuti ali samo razredćis z vodo in dobiš bolj ali manj gosti sok (odvisno od količine vode). Super so tudi kot preliv čez puding ali sladoled.
Izberi tebi najljubso kombinacijo in uživaj v okusu._________________CARPE DIEM
Izberi tebi najljubso kombinacijo in uživaj v okusu._________________CARPE DIEM