Kostanjevica pri Novi Gorici
-
Hmm, na vratih sicer piše, da ga uradno odprejo 30.aprila, a takrat še ziher ne bo. Najbrž bo odvisno od vremena. Če bo kolikor toliko toplo, bi lahko bilo nekje po 15. maju. Sicer pa, saj bodo naše primorke iz prve roke povedale, ko bo tako daleč. :-)_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
-
Isaan jaz sem jutri gor vsaj do 16h in,če želiš ti sporočim kako cvetijo vendar mi prosim na ZS napiši št. mobija.Mislim,da ne bo prevelike gneče saj se ljudje čez ves rozarij porazdelijo.Bo mo pa jutri risale vrtnice in nas bo sigurno čez 20.No tudi to spada v okvir festivala vrtnic.Po informacijah na Kostanjevici burbonke že kar dobro cvetijo in dišijo
._________________LP
E.

E.
-
Pridružujem se Geishi, res je lepo, dišeče...
Včerajšnja absolutna lepotica Zephirine Drouhin
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Bourbon Queen
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Najlepša slika včerajšnjega dogajanja ...
Včerajšnja absolutna lepotica Zephirine Drouhin
Bourbon Queen
Najlepša slika včerajšnjega dogajanja ...