Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Marija tudi na celjskem in okolici se dogaja...Krasne rožice imaš.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepe so, Marija, pa na prvi fotki se tako dobro vidi razlika v barvi listov.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Po dobrih dveh tednih od prvega cvetenja, se je na teh dveh vrtnicah začelo na novo:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Nekaj letošnjih utrinkov cvetenja mojih nekaj vrtnic:

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Saj jih ni tako malo Smile In vidim, da ti lepo cvetijo. Zanimiva mi je hi.čajevka z rumeno-roza cvetovi, taka malo drugačna.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

MarijaV lepe lepe in niti ne tako malo.Čudovito ti uspevajo Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Marija, kar raznolike imaš, ampak vse zdrave in lepe! Je fajn potunkat nos vanje, kajne?
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Čudovite so Cool
MARIJAV

Punce, hvala, ampak mi je kar žal, da nisem do danes počakala s slikanjem, ker so se neverjetno razcvetele. Čakam le še polno cvetenje tiste Ivipičijeve plezalke, ki mi je zanimiva zato, ker ima zelenje in cvetje čisto do tal, nastavljenih pa na stotine cvetov._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Ponovno slikano ob polnem razcvetu (sorte imam zapisane, na pamet jih ne znam Embarassed ):

Pa še kako je Ivipičijeva plezalka izpopolnjena čisto od tal, ko bodo vsi cvetovi razcveteni, bo prav veličastna, čeprav je šele komaj 1,5 m visoka, je pa široka in košata:
Bleu Magenta Delbard

Odgovori