Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Primorski kalejdoskop

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Oh, kako lepo se je bilo spet sprehoditi tule skozi. Slapovi in slapovi cvetja in lepe fotografije. Jamain, čudovito imaš.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Jamaaain [/b][/color]- že dve leti nam nisi pokazala nobene slikce iz tvojega čudovitega kalejdoskopa Sad
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Ja, tvoj rožnik me je navdušil nad burbonkami. Da ne govorim o tvoji Mme. Edouart Herriot. Lepo bi te bilo slišati...
Jamain

Odgovor Napisal/-a Jamain »

Dragi moji vsi,
ne veste, koliko vas pogrešam! In hvaležna sem vam za vsak komentar in za vsakič, ko me kregate, ker me ni ... Res!
Nekako ne uspem najti časa, da bi aktivno sodelovala tukaj, 'realno' življenje mi jemlje vse več časa. Tudi z vrtom manj utegnem uživati kot pred par leti, ampak vrt še vedno stoji in raste. In tokrat v dokaz ne dajem slike, ker mi njhovo urejanje in dodajanje tukaj vzame res veliko časa (amapk obljubim, da se bom potrudila in naredila tudi to, kmalu), temveč vas vabim, da si ogledate kratek video, ki sem ga posnela včeraj.
Ko kliknete na link (besedo video), se odpre nek banner - v desnem kotu zgoraj je x: pritisnite ga in video se bo pokazal (to ni odvisno od mene, zdi se, da ga generira naš formu avtomatsko).

Upam, da bo vsaj malo odtehtal za mojo odsotnost! Wink_________________Bog nam je dal spomin zato, da imamo lahko vrtnice v decembru.
J.M. Barrie

http://rosesinbloom.webs.com/
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pa to je noro, Jamain poklon ! Pod vsemi temi cvetovi človek ne more ostati čisto pri sebi! Kakšna pridnost in skrb se kažeta v njih, samo čestitam ti lahko, res!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

No Jamain, pa je zaleglo. Škoda je se ne javiti, vsaj enkrat letno, ker imaš zaklade, tudi kakšno novejšo, ki je še nisi predstavila._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O kako lepo je bilo to pogledati in hkrati še stare slike, ki so res mega. Če ti boš čas dopuščal, si pa le vzemi kako urico za nas in nam nameni še kaj novi fotografij... Ker tole je pa res neverjetno, cvet pri cvetu.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Zelo inovativna predstavitev Jamain, in plastična. Mislim, da take tukaj še nismo imele. Prihranilo ti je čas za lepljenje fotografij, a ne. Wink
Zelo lepo je pri tebi in pisano, kot vedno. Pa javi se še kaj, smo te vedno vesele. izvoli vrtnico_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ooo, Jamain objem pa si nas le zaslišala Very Happy Very Happy Very Happy
S tem prekrasnim videom, si malo potešila naše želje po tvojih rožicah. Razz Very Happy
hvala!

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Kapo dol pred tebo,res.Krasne vrtnice.
Odgovori