Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moje veselje
Moderator: Melona
Na Irene Waats imaš še vse liste. Ugibam ali zato ker je še mlada rastlina ali ne. Meni pri njej odpade listje in potem ponovno začne rasti, so pa vedno bolj gole sadike z malo listne mase. Kaj imaš vrtnico (HT) Prince de Monaco ali Jubilé du Prince de Monaco? Slednja je izgleda odlična vrtnica. Spomnim se, da jo je zelo hvalil Petrović - da je zdrava in ima krasno listje, ter da veliko cveti._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Pozdravljene drage rožarke. No pa ,da še jaz po dolgem času pokažem nekaj mojih jesenskih.Škoda,da se bliža konec sezone ravno sedaj,ko so moje lepotice začele ponovno bolj cveteti ali pa so vse v popkih.Lepo se razraščajo in večina presenetljivo zdravih brez škropljenja skoraj dva meseca.Navdušena sem nad njimi.
CUBANA priporočam izredno zdrava in stalno pocvitajoča.
RED LEONARDO DA VINCI tako kot tudi drugi tudi jaz z njim zadovoljna in jo zelo priporočam.
WILLIAM MORIS tudi jeseni odeta v čudovite barve,lepo pocvita,zdrava,in zelo dišeča.
WHITE GROOTENDORST od spomladi cveti neprestano,cvetovi so kot majhni nageljčki.
ALEXANDRINE cvetovi nežno pastelni,ki te očarajo.
NOBLE ANTONY lepa in dišeča Angležinja.
SPIRIT OF FREEDOM še ena očarljiva in dišeča Angležinja.
JACQUES CARTIER vrtnica,ki ko jo povohaš te sezuje.
ASTRID GRAFIN von HARDENBERG barve in vonj neverjetna,zdrava,bolj počasi rastoča.
ST.CECILIA še ena izmed Angl.,ki te prevzame.
Moja letošnja greda se počasi razrašča
JUBILE DU PRINCE DE MONCO malo sem se potrudila z fotografijo,kot sem že poleti omenila zanjo še vedno same pohvale.
Vse predstavljene so izredno lepo raščave,zdrave,pocvitajoče in tudi dobro so prestale letošnjo sušo.No nekaj sem jih tudi zalivala ampak ne preveč.Sem pa skoraj z vsemi lanskimi in spomladanskimi zelo zadovoljna
Tudi Burbonke so se super razrasle vendar sedaj nič ne pocvitajo.Me pa zanima,če ima kdo WELLER BURBON sem jo posadila zraven EDEN ROSE vendar nič ne kaže,da bi bila plezalka.
Garden-ja z lesnimi sekanci sem zelo zadovoljna.poleti so dobro držali vlago in še vedno so kot.da bi jih sedaj z vreće dala.Priporočam!
V pričakovanju novih nisem tako pridna kot TanjaTT vendar sem v akciji.Sem pa letos naročila bolj CLG.in par REMBLERJEV.
_________________LP
E.
CUBANA priporočam izredno zdrava in stalno pocvitajoča.
RED LEONARDO DA VINCI tako kot tudi drugi tudi jaz z njim zadovoljna in jo zelo priporočam.
WILLIAM MORIS tudi jeseni odeta v čudovite barve,lepo pocvita,zdrava,in zelo dišeča.
WHITE GROOTENDORST od spomladi cveti neprestano,cvetovi so kot majhni nageljčki.
ALEXANDRINE cvetovi nežno pastelni,ki te očarajo.
NOBLE ANTONY lepa in dišeča Angležinja.
SPIRIT OF FREEDOM še ena očarljiva in dišeča Angležinja.
JACQUES CARTIER vrtnica,ki ko jo povohaš te sezuje.
ASTRID GRAFIN von HARDENBERG barve in vonj neverjetna,zdrava,bolj počasi rastoča.
ST.CECILIA še ena izmed Angl.,ki te prevzame.
Moja letošnja greda se počasi razrašča
JUBILE DU PRINCE DE MONCO malo sem se potrudila z fotografijo,kot sem že poleti omenila zanjo še vedno same pohvale.
Vse predstavljene so izredno lepo raščave,zdrave,pocvitajoče in tudi dobro so prestale letošnjo sušo.No nekaj sem jih tudi zalivala ampak ne preveč.Sem pa skoraj z vsemi lanskimi in spomladanskimi zelo zadovoljna
Tudi Burbonke so se super razrasle vendar sedaj nič ne pocvitajo.Me pa zanima,če ima kdo WELLER BURBON sem jo posadila zraven EDEN ROSE vendar nič ne kaže,da bi bila plezalka.
Garden-ja z lesnimi sekanci sem zelo zadovoljna.poleti so dobro držali vlago in še vedno so kot.da bi jih sedaj z vreće dala.Priporočam!
V pričakovanju novih nisem tako pridna kot TanjaTT vendar sem v akciji.Sem pa letos naročila bolj CLG.in par REMBLERJEV.
_________________LP
E.