Še preden sem prišla okoli vogala sem ga zaznala, kajti njegov vonj je res neverjeten. Kako bo tole dišalo, ko se odprejo še ostali cvetovi (upam da me bo cvetenje kljub vročini počakalo do sobote).
V polni luči pričakujem tudi tole rožno lepotico in ker bo hkrati tudi polna luna, se mi obeta pravljica - Louise Odier:
Svojo pravi temperament bo pokazal tudi Gipsy Boy:
Ob tokratni lunci bomo pripadnice klana namesto na Slivnici kar v njegovi bližini. Pa naj še kdo reče da življenje ni lepo
O, Rene, kakšno svežino je čutiti iz tvojih slik-pri teh 30 plus na našem koncu-in veselje ob cvetenju,ki prihaja... Tudi če je glavno cvetenje že skoraj mimo,imam tudi jaz še nekaj za to temo rambler Breeze hill,posajen spomladi
BLUSH RAMBLER LITTLE RAMBLER
american pilar iz Gardenjinega potaknjenca.zacvetel 3 leto
pa še malo spominov na tisto soboto dopoldne, ko je izgledalo vse tako krasno, do popoldneva LEDA
Rene lepe so lepe,tudi pri meni se je jeseni znašel Gypsy boy in sem bila super zadovoljna,ko je zacvetel.Komaj čakam,da se pokaže tudi pri meni v taki veličini .
Tanja TT lepo,da si se prebudila po tistem šoku.Počasi se bodo obrasle in vrnile v prejšnje stanje.Samo kljub vsemu remlerji so jo pa dobro odnesli .prekrasni so _________________LP E.