Stran 42 od 206
Objavljeno: Ne Feb 01, 2015 6:02 pm
Napisal/-a seba993
Kaj pa zamerzovanje v skrinji?_________________LP seba993
Objavljeno: Ne Feb 01, 2015 7:01 pm
Napisal/-a Spiridon
seba993 je napisal/a: |
Kaj pa zamerzovanje v skrinji? |
Zasledil sem že, da nekateri počno tudi to, vendar osebno s tem načinom nimam izkušenj.
LP
Objavljeno: Po Feb 02, 2015 9:50 pm
Napisal/-a sars
Danes so dobili svežo zemljo in nove lončke...
_________________Lp Sars
Objavljeno: To Feb 03, 2015 12:02 am
Napisal/-a pajo
Moje smeti raje še ne slikam. No saj skoraj ni nič videti. _________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: To Feb 03, 2015 9:45 am
Napisal/-a Zelenc
Pri meni kar lepo rastejo (nisem nek serijski gojitelj), gredo pa danes v zemljo še poslednji Habaneri in Jalapeni...
@Pajo - nekoč mi je neka histerična ženska na parkirišču rekla da je potrpljenje božja mast. Večkrat sem že ugotovil, de je res tako. Le pogumno, letino boš imel spet polno, brez dvoma.
Objavljeno: To Feb 03, 2015 12:00 pm
Napisal/-a seba993
Na intronetu sem med brskanjem zasledil tole:
Citiram: |
Dimljeni so na prav poseben način, saj jih dimijo že med njihovo rastjo. |
Kakšen komentar?_________________LP seba993
Objavljeno: To Feb 03, 2015 1:52 pm
Napisal/-a pajo
seba993 je napisal/a: |
Na intronetu sem med brskanjem zasledil tole:
Citiram: | Dimljeni so na prav poseben način, saj jih dimijo že med njihovo rastjo. |
Kakšen komentar? |
Mislim a se kdo norca dela ali kaj? No sam delam po drugem postopku._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: To Feb 03, 2015 3:08 pm
Napisal/-a seba993
Tudi jas delam po drugem postopku.
Vendar me še vedno zanima kako je s tem._________________LP seba993
Objavljeno: To Feb 03, 2015 3:22 pm
Napisal/-a Plamenka
Bi dal link, kjer to piše?
No, jaz nič ne dimim, ampak bom letos imela 3 sorte z dimljeim okusom.
Objavljeno: To Feb 03, 2015 3:36 pm
Napisal/-a bobolino
Plamenka, zaupaš, katere?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë