Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Višina 180-250,cvetovi 20-24
braneb

Odgovor Napisal/-a braneb »

Dajmar je napisal/a:
Višina 180-250,cvetovi 20-24

O super čudovito, to so že velikosti nizkih krožnikov za obilno kosilo. Če bo kakšen semenček viška se priporočam.
braneb

Odgovor Napisal/-a braneb »

Tu so pa primerjave velikosti mojih hibiskusov med močvirskim in škrlatnim, sirskim in kitajskim.

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Dajmar, neskončno sem vesela, da vidim cvetove te princeze. čudovita je. še enkrat hvala. torej po vsem tem potikanju jo lahko imenujem po matični rastlini Princesa Laura. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Dajmar živ, podarjena Princesa Laura (potaknjenec Darsinega potaknjenca) ima 4 za prst debele in visoke nastavke. Lani sta bila 2. ostali močvirci se počasi prebujajo. vsi rastejo v zemlji. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

tale beli je pravi lepotec
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Moji rastejo v zemlji, le edn se počasi prebuja, ostalli trije še spijo_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Jaz redčim poganjke, jih je na nekateri veliko preveč. Se bom držal mfrancovih navodil.
voda

kljub močni škuri burji (dež in orkanska b.) ter 12 stop do maloprej se je na P. Lauri pokazal še peti poganjek.(sedaj se kaže sonce in je 3 stop več). jaz poganjke ne bom nič redčila, saj so lepo razporejeni in ne motijo drug drugega. verjetno več poganjkov gre v škodo velikosti cvetov, bom opazovala in sporočila mere cvetov.

Dajmar bomo lahko primerjali velikost cvetov pri redčenju in brez. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ja se jih že veselim. Jaz viške poganjkov pustim do 10 cm in jih potem uporabim za podtaknjence. Tudi če mi jih veter polomi ali da jih znižujem jih vse porabim.

lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori