Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Polži
Lahko bi jih koristno uporabili:
http://naturalek.si/index.php/polzji-gel-z-izvlecki-polzje-sline
http://naturalek.si/index.php/polzji-gel-z-izvlecki-polzje-sline
Sem po nasvetu Ivipičija v Avstriji kupila podoben pripravek kot Slux in potrosila zelo na široko ob grabnu in povsod tam, kjer jih je bilo ogromno, so se po dveh tako izsluzili in pocrkali, da ne morem verjet. Po enem tednu tudi novega zaroda ni več. Prvič imam občutek, da sem premagala to golazen vsaj v moji najbližji okolici. Pa še moj križ si bo očitno opomogel od večtisočih priklonov ob pobiranju._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV, še tale vročina in sonce ti gresta na roko. Ni , da jih vse to ne bi krepko razredčilo. Še sploh, ker prihaja njihov čas odlaganja jajčec. Upam, da se bodo v tejle vročini in suši sproti posušila, grrr.
No pri nas sta sluxx in vreme zadevo dobro opravila. Ne vem, če sem doslej našla 10 polžev - primerjalno lansko leto več kot 1.000 !
Kako se imenuje ta zadeva v Avstriji? Mogoče bi jo še kdo nabavil.
No pri nas sta sluxx in vreme zadevo dobro opravila. Ne vem, če sem doslej našla 10 polžev - primerjalno lansko leto več kot 1.000 !
Kako se imenuje ta zadeva v Avstriji? Mogoče bi jo še kdo nabavil.