Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Substrati za vzgojo sadik
Takole piše v najnovejših obvestilih o stanju na cestah - Vir:
No, meni osebno so Repnje bližje.
Da dopolnim še analizo cen palmove zemlje - vse poseka KZ Medvode s ceno nekaj čez 14 €! za taisto Vrtnarček pakiranje.
Citiram: |
Ljubljana, Črna vas - Podpeč, pri križišču z Ižansko cesto, popolna zapora, rekonstrukcija. Obvoz: Ižanska cesta - Matena - Tomišelj - Podpeč. |
No, meni osebno so Repnje bližje.
Da dopolnim še analizo cen palmove zemlje - vse poseka KZ Medvode s ceno nekaj čez 14 €! za taisto Vrtnarček pakiranje.
muha je napisal/a: |
Ljubljana, Črna vas - Podpeč, pri križišču z Ižansko cesto, popolna zapora, rekonstrukcija. Obvoz: Ižanska cesta - Matena - Tomišelj - Podpeč. |
Torej še vedno zaprta cesta z ljubljanske strani .
Trenutno bi rabil samo nekaj "nebodigatreba" perlita, in zato ne bom telovadil vse naokrog . 50 litrska vreča bi bila čisto zadosti, tudi 20 litrov, ampak takoj naraste cena/liter.
Verjetno bom že prihajajoči teden lončne čilije presadil v končne lonce in bi dodal čisto malo perlita.
Letos bom po skoraj po 15. letih "ignoriral" Klasmann substrate, deloma tudi zato, ker mi je Neuhaus trenutno bolj dosegljiv.
Sem pa čisto zadovoljen z N2 in/ali N8. Kupoval sem že oba, razlike v "rodnosti" ne opazim; vidim, da so tudi na spletu mnenja, da sta oba dobra za plodovke.
Za presaditev čilijev bo, upam, zadoščal nakup dveh vreč, vzel bom tisti substrat ki bo trenutno cenejši._________________mfranc