42 days

Odgovori
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

čestitke, draga Brbr. Moj ima pa tudi plodove... 05 cm v premeru. bo, tudi pri meni... uf

Lepo bodimo, Mil
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala punce.

Se že bravata naslednja dva..._________________naredimo svet lepši
eta

Odgovor Napisal/-a eta »

Zanima me, ali obtrgujete ta paradižnik? Ali pustite vse novo izrastle poganjke? Moj se izredno hitro košati in ne vem kaj naj. Drugače češnjevcev in dwarfov ne obtrgujem.
brbr

Tega paradižnika jaz ne obtrgujem. Ko požene stanske vejice, v lonec zapičim dodatne palice in vejice privežem. Sicer pa ni preveč bujne rasti._________________naredimo svet lepši
eta

Odgovor Napisal/-a eta »

Ojoj, sem ga malce obtrgala, moj se res košati. Spodaj je bilo osem novih, že kar velikih poganjkov in sem 4 odstranila, tudi zgornje zalistke sem🙈ok.. Ne bom več... Hvala.
brbr

Eta, ne vem, mogoče si pa prav naredila. Pri meni začno delati poganjke šele kasneje, enkrat poleti in tudi manj jih nastavijo.

Upam, da se bo javil in kaj povedal še kdo drug..._________________naredimo svet lepši
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Lani sem ga prvič gojila, sadiko dobila od Plamenke. V vedru je bil visok 1,5 m. letos ga imam na njivi na prostem in v rastlinjaku. Ne obtrgujem nič, ker je grmiček, velik cca 30 cm. Zori 3 tedne.
Sem zelo presenečena nad tako spremembo velikosti. Res pa je, da je bil v vedru deležen tekočega gnojila za paradižnike, na njivi pa se mora znajti sam oz. jeseni pognojim s konjskim gnojem pred oranjem._________________Lp, Živa
Odgovori