Med srnami in soncem

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Sončna, prekrasne so tele vrtnice, še zlasti mi je všeč Betty Boop. A bo visoko zrastla? .
Angleške- se mi zdi - pa sploh niso kaj dosti občutljive na tale dež, sama jih letos nisem kaj dosti špricala, pa zaenkrat ni panike glede bolezni. Samo uši je nekoliko več kot prejšnje leto.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Novalis- žal še ne vem,koliko bo Betty zrasla (na netu so ocene med 1-1,5 m). Mislim, da jo ima Gardener. Ravno njegova slika me je premamila. Zaenkrat je nizka in polna lepih cvetov.
Sončna

Danes popoldne me je razveselila Crown princess Margareta (Petrović, jesen 2013), katere cvet se je razvil v lepotca kot iz kataloga:

Odprl se je tudi Tradescant (Vic, pomlad 2014)

Lanska Flora danica iz Obija

Plaha Teasing Georgia (pomlad 2013)

No, zdej pa Primorke, kakšna slikca vaših antičnih bi prav prišla Smile
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Super si se odločila, da si nam tole pokazala. Krasni cvetovi, komaj čakam nadaljevanje. Blue for you sem tudi jaz posadila letos, me prav zanima, če bom videla že to sezono kakšen cvet. Trenutno je čisto miniaturna. Uživaj !!!
Sončna

Isaan-obe, tako Blue for you, kot Eyes for you, sta miniaturi, polni popkov. Najprej sem razmišljala, da bi popke porezala, da se ne bi rastlini preveč matrali. Ampak izgledata v redu, tako , sa ju pustim v miru. Komaj čakam, da vidim tvoje gredice. Sem ti mal fauš, ker maš tolk prostora Laughing jaz imam namreč max izkoristek, pa še tolk ogledanih... Zato upam, da čimprej vidim kej vaših slikic, da vidim, kako se tiste, ki jih nimam, obnašajo v vaših vrtovih.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Veliko, veliko cvetov Sončna - pri breskvah. Prekrasno. Katera je tista zadnja v prvi rundi, posajena v lonec - Leonardo?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Ne, Leonarda (še) nimam. Chippendale je.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Sončna tudi jaz komaj čakam, da bom lahko kaj "prilimala", popki so še tako majhni, da po moje kaj veliko pred junijem ne bo...
Zadnji čas, da zasežeš sadovnjak Wink
Kako pa kaj ta nove angležinje, ki si jih naročila pred kratkim? Tudi meni so zelo všeč, če bi takrat vedela, da si jih naročevala, bi se ti kar pridružila.
Sončna

Ta nove Angležinje še spijo Very Happy Ko bo/če bo kak cvetek, bom nalimala. V bistvu so med zadnjimi posajenimi. Je pa zanimivo, da istočasno posajene Petrovićke imajo že popke. Te Nemke pa še ne.
Sončna

Danes so zasijale (vse lanske):
Teasing Georgia

St.Swithun: letos zelo močan vonj po miri, ki pa meni osebno ni všeč

Geoff Hamilton: samo še Jude the Obscure ima take popolne kroglice

Amadeus:nekaj žarečega in svežega
Odgovori