Drugo srečanje ob kavici - Ljubljana, 26. 6. 2013

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Kako lepo bi vas bilo videt, punce z obale._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Aye-Aye je napisal/a:
hmm, Aye-Aye ima obveznosti, morda se pridruži za malo, samo bom vedela kaj in kako šele prav sredo. nevem
mfranc pa je verjetno preblizu, pa bo kar presenetil, če bo imel čas, kajne mfranc? Wink

Jah, res je problem, sem tako blizu, da se mi ne splača priti Wink - čisto zares bom pa videl; ravno v sredo dobim gradbince k hiši, ti rabijo pa 24 urni nadzor Cool .

LP_________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Za par minut pa bi verjetno šlo? Daj no, pridi Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Franci veš, kako so rekli že stari ljudjeo tistim, ki ne hodijo, ali pa preveč zamujajo maše, kljub temu, da stanujejo blizu cerkve? "Bližje cerkve, bližje pekla".
Če ne boš prišel, se ti lahko marsikaj zgodi narobe, recimo: vsi paradajzki se ti posušijo, ali začnejo fige rodit robide s trnjem, ali namesto solate, osat rasti ...... ipd. Wink Razz Very Happy_________________
Slika
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Orhy, v sredo srca si ga zadela (samo, pozabila si omeniti ameriške borovnice in čilije, je pa res, da bi ga omemba tega najbrž dotolkla).
mfranc, ne pusti se prosit ko kakšna kmečka nevesta iz 19. stoletja. Če ne prideš ti, pridemo mi k tebi.............pazi, časa zmanjkuje teče...............
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Joj, tole je pa hudo, Orhy! Very Happy MFranc, raje si vzemi tistih 5 minut za srečanje. Wink
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Mat kurja, sedaj sem pa v r--- Shocked SOS

Za čilije & Etc pa vse naredim Very Happy

Za vsak slučaj prinesem še žegnano vodo Cool Laughing

_________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Orhy, bomo tudi zate morali pogruntati eno "štrafengo", ker te ne nevem vidim na seznamu! Nad Mfranca greš greš z vsemi topovi, ti pa lepo skrita v "pozadini"?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

ker grem jutri v LJ, se vam pridružim tudi jaz Very Happy a da žegnano vodo rabimo Cool prinesem...
če bo še kaj rukole, se priporočam...
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

mfranc je napisal/a:
Za vsak slučaj prinesem še žegnano vodo Cool Laughing

Jej, jej, Franci, da ti ne misliš prinesti praprotno vodo , ki so jo običajno pripravljali naši daljni predniki na kresni večer ( pred 24. junijem)
in ji pripisovali veliko magično moč _________________
Slika
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”