Rožni vrt Isabella
-
- Melona
- Kraj: Litija
-
Najprej, žal mi je za rastline, ki so ti jih pokradli in potem - ograja, ker sicer ne bo miru. Ko sva z možem načrtovala najino zasaditev, si sploh nisva predstavljala ograje, ker sva mislila, da bo delovala kot popoln tujek v tej odprti krajini. Ampak srne, ki so požrle mlade poganjke jeseni posajenih vrtnic, pasjeljubci, ki mislijo, da je moja solata najbolj primeren kraj za otrebljanje njihovih "enkratnih" cuckov in rezanje vejic vrtnic za potaknjence so prevesili. Odkar je ograja, imamo mir.
-
Isaan, vedno ko se peljem mimo, pogled vržem na tvoje vrtnice. Žal mi je, da se ti tole dogaja. Ja, četudi boš kdaj naredila ograjo, bo s ceste še vedno mogoče občudovati pogled na vrtnice, ker je cesta precej nad nivojem tvojega rožnega vrta. Imela pa boš mir pred nepovabljenimi gosti na dveh in tudi štirih nogah._________________Živeti na podeželju je najlepše!
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Hvala punce. Ja Muha točno ta dva sta šla. Ja ni druge, smo že začeli gledati ograje, ne bo šlo drugače, samo veliko metrov je... Sicer sva mislila ograditi drugo leto, ampak, če se bo le dalo, bomo še letos. Lani sem se jezila na srne, ampak taka stvar te razjezi 100x bolj, srne so imele malico, in to vzamem v zakup, tole pa ne. Proti srnam imam tisto tekočino na ovitih palicah, zaenkrat jih še ni bilo.