Rožni vrt Isabella

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kmalu boš imela zelo veliko za pokazati. Vrtnica z tablico daje dodatno urejenost in priznava plemenitost vrtnici._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Prav hitro bo tudi pri tebi vse v cvetju.Je pa res,da smo vsi neučakani in težko čakamo prve cvetove Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Isaan, to bo tako lepo, da bo tale obisk še družico pripeljal v ta raj Wink .
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Danes zjutraj me je na vrtu čakalo presenečenje. Tokrat negativno, kajti ponoči so mi iz dveh ovalnih gred ukradli strižene brine... tiste okrogle. Si morate misliti, kako so me razveselili Mad Crying or Very sad To pa je " prednost" če imaš lokacijo ob cesti, vsem na očeh...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O joj, no ... Vidiš, to pa je objestnost in predrznost! To ni bilo iz nobene nuje! Tudi jaz imam okrasno gredo ob cesti, ampak zmanjka samo kakšen del rastline ali pa košček korenine, niti nisem jezna. Kar nekaj rastlin, to je pa res ... podn, no. Pa tako z veseljem vse skupaj urejaš.
Isaan

Melona, saj veš kaj pravijo, ukradene najboljše rastejo, Laughing mogoče pa zaradi tega toliko izginjajo....
Tagetes

Odgovor Napisal/-a Tagetes »

Najprej, žal mi je za rastline, ki so ti jih pokradli in potem - ograja, ker sicer ne bo miru. Ko sva z možem načrtovala najino zasaditev, si sploh nisva predstavljala ograje, ker sva mislila, da bo delovala kot popoln tujek v tej odprti krajini. Ampak srne, ki so požrle mlade poganjke jeseni posajenih vrtnic, pasjeljubci, ki mislijo, da je moja solata najbolj primeren kraj za otrebljanje njihovih "enkratnih" cuckov in rezanje vejic vrtnic za potaknjence so prevesili. Odkar je ograja, imamo mir.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Isaan, vedno ko se peljem mimo, pogled vržem na tvoje vrtnice. Žal mi je, da se ti tole dogaja. Ja, četudi boš kdaj naredila ograjo, bo s ceste še vedno mogoče občudovati pogled na vrtnice, ker je cesta precej nad nivojem tvojega rožnega vrta. Imela pa boš mir pred nepovabljenimi gosti na dveh in tudi štirih nogah._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Isaan je napisal/a:

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Isaan, a tale dva? Naj jim jih še letos požre pušpanova muha Mad Evil or Very Mad . No ja, v dobro rastlinic bi jima vseeno želela še naprej lepo rast. Mogoče jih bo pa tudi njim kdo naprej ukradel Laughing Laughing Laughing .
Isaan

Hvala punce. Ja Muha točno ta dva sta šla. Ja ni druge, smo že začeli gledati ograje, ne bo šlo drugače, samo veliko metrov je... Sicer sva mislila ograditi drugo leto, ampak, če se bo le dalo, bomo še letos. Lani sem se jezila na srne, ampak taka stvar te razjezi 100x bolj, srne so imele malico, in to vzamem v zakup, tole pa ne. Proti srnam imam tisto tekočino na ovitih palicah, zaenkrat jih še ni bilo.
Odgovori