Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Iris - perunika

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

A je za tole belo običajno, da cveti 2x na leto ali samo letos misli, da je že pomlad?

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bi rekla, da je to drugo.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pozdravljeni- dišeča perunika olitili iris svetlo modre barve, cveti kasneje kot te temnomodre oz.ostale. (kdaj ?-se ne spomnim). zanimivo je, da izredno diši in takoj ko jo posadiš na pomlad že isto leto cveti (tako imam v spominu-videla bom, če je to res- letos).
raste iz rizoma, je popolnoma enostavna, a s svojo modrino in nasploh z vonjem očara. lpvodalpvoda
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Hvaležna čebulnica z nadležnim zelenjem.

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Gredo sem tudi rizomaste?

Tale me navdušuje, od vseh mi je najljubša. Nizka, posebej svetla sinje modra barva. Če me spomin ne vara, je njen žlahtnitelj g. Golob in ji je ime Mala Maja.

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Prelepe.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sunset Sky

Za to pa ne vem imena:

kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Meni je odcvetela, preden sem jo uspela pofotkat. Čakam na naslednjo, da zacveti. Smile
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tele temne bradate perunike so pri naši hiši še posebej v čislih.

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Garden-ja ali tvoje svetloplave dišijo? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori