Vseslovenska Gartlcmanija 2013 v sob. 5.10. Lj-Podgrad

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Za tiste brez navigacije Embarassed bi prosila še kako pojasnilo, kako pridemo do vas z navedbo večjih znanih krajev v tej smeri, bližje srečanju pa malo bolj podrobno..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Gotovo pridem tudi jaz.ODLIČNA LOKACIJA.
Sem pa mislila, da bo jesensko srečanje kasneje (oktobra), ko dozorijo vsi pridelki, katere bi si na srečanju lahko izmenjali ali jih postavili na ogled. V mislih imam moje rejence-fižole, katere sem mislila pokazat na srečanju, a se bojim, da do takrat še ne bodo zreli (zaradi vročine eni šele zdaj cvetijo. Srčno upam, da bodo do konca toploih dni dozoreli)_________________naredimo svet lepši
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Seveda se javim. Jaz sigurno pridem. Za ostale še napišem, ko bodo povedali. To pmeni standard - soseda.

Vsekakor se javim za pomoč.

Irena
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Mi4je smo itak že, kot je rekla Jerca, inventar na tovrstnih srečanjih.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Tudi midva ne bova manjkala to pot. Lahko pa, da bova imela še 2 naraščajnika s seboj.
ivipiči

Odgovor Napisal/-a ivipiči »

Ja to bo pa malo za ovinkom. Arena pripravi prenočišče en dan prej mogoče kar za dva dni, ker drugače se nebom spočil.
Mislim pa vseeno prit saj veš kako rečejo bosanci, kud svi turci tu i mali mujo.
Se vidimo Lp.Ivan._________________Veselo na delo !
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

..pridem, čeprav mi ni jasno kje bo in kdaj..._________________Viktorh
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Najbrž pridem._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vidim, da vas je že kar nekaj, ki bi bili pripravljeni skočiti tudi do Breginjskega kota.

O lokaciji smo se veliko pogovarjali, najprej v vodstvu foruma sami, nato še z moderatorji, pa še z areno sva temeljito predebatirali možnosti, ki jih nudi Breginj, lepo nam bi bilo tam, brez dvoma

ampak

jesensko srečanje je vseslovensko srečanje. Obstaja bojazen, da bi bila udeležba zaradi daljave in zahtevnejše vožnje precej manjša, zato smo se v vodstvu foruma na koncu odločili, da poiščemo lokacijo bliže središču naše "putke", nedaleč od obvoznice, na vrtu gostilne, ki je preverjeno prijazna ljudem. Včeraj sem se že pozanimala po telefonu, 5. 10. imajo še prosto , jutri skočiva z metuljc še osebno tja, da se fiksno dogovoriva za termin. Če nam bo odgovarjalo, bi to lahko ostala stalnica za nadalnja jesenska srečanja.

Torej je v igri datum 5. 10. 2013, lokacija južni del Ljubljane ob reki Savi, dovolj prostora, tudi pokritega, tudi za otroško zabavo.

Lokacijo Breginj bi pa z veseljem pozdravili za pomladansko srečanje, ko bi se še malo sprehodili po naravi in se seznanili s tamkajšnjim rastlinjem in zelišči . Arena, bo takrat še možnost?
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz tudi mislim, da je bližnja lokacija Ljubljane najboljše za jesensko srečanje in da jih bo več prišlo, če jim bo kje bližje. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”