Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gozdni med

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Še zame natoči en kozarec, prosim. Imaš mordatudi kakšen košček medu v satju?
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Lana, dobiš.
Metuljc, medu v satju nimam. Ni bilo povpraševanja, tako ga nisem pripravil. So pa za ta namen posebni tridelni okvirčki, ki se vstavijo v medišče.
Metuljc, lahko pa ti pripravim drugo leto, če bo le paša.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Prosim, ja, za prihodnje leto, res es priporočam (najbrž bo še kdo drug zainteresiran, zdaj, ko sem spoomnila na to možnost.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

babaco, če ti ne bo treba še enkrat poslat čebele na pašo, bi tudi jaz vzela 1 kozarec, pa še nekaj voska, če imaš, za šentjanževo kremo rabim mogoče 1/4 kg. Smile

Glede chemtrailov pa smo že govorili tukaj tudi nekaj linkov. Metuljc, letala, ki to delajo vzletajo iz Aviana, nima veze to z našo državico, naši politiki se itak še zmeraj delajo neumne. Zanimivo, da tej " teoriji zarote" tudi A. Komat do nedavnega ni želel verjeti, da je kaj takega sploh mogoče. Zdaj pa.
babaco

Aje aje, za med ni problema, vosek je iz sončnega topilnika, topljena trotovina, če ti ustreza ni problema.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Bom vzela, če ne bo v redu, bom pa kako svečko naredila saj tako lepo dišijo. Wink Le ceno mi še zaupaj, lahko tudi na ZS.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Babaco, med sem prejela (hvala Ferdotu za posredovanje), se najlepše zahvaljujem za vosek in mali medek. Katere vrste je? Sem malo prej polizala eno žličko, odličen. Zdaj se hladi čaj, potem si ga pa privoščim.
Vosek pa tako lepo diši._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Zahvala tudi iz moje strani, ni pa še bilo degustacije._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi moji kozarci so še zaprti. Čakam na pravo priliko, da bo degustacija kot se šika Smile . Babaco in Ferdo36, hvala!
babaco

Garden-ja, vse je gozdni med.
Dekleta, sem vesel, da je bilo vse uredu.
Ferdotu pa zahvala, da je vse dostavil.
Odgovori