Žled 2014

Odgovori
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Garden-ja je napisal/a:
Razumem in brez vsakih zamer, niti predstavljat si ne morem, kako bi bilo meni v takem položaju, posebej, če bi imela moža na drugem koncu države.
Sad

Jaz ga sploh nimam. Ni mogel it pomagat, ni bilo izbire. Boriš se za preživetje, kolikor toliko normalno. PO agregat sem šla v gorico, skozi smrtno nevarne razmere. Sem bila prisiljena, ni bilo nobene pomoči od nikoder. Niti fizične niti finančne. Motorka in sin z mano, pa gasa. Pa daljnovodi prekucnjeni čez glavo viseči. Fajn zadeva res.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Pravkar je na dnevniku bilo okrcano VODSTVO vojske in izgovor na civilno zaščito. Kaj res ta komandira vojski, preneumno.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ja, hudiča, kako naj se ti zagotovi osnovna oskrba, če to ni možno?? Če je neizvedljivo v danem trenutku??

Izstopam iz te teme._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Kakšna žalostna resnica.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vsi ti ljudje iz oblasti imajo gotovo tudi elektronske naslove, kamor jim je možno pisati. Pišite jim, povejte jim svoje, njim gre, ne nam, ki vsak zase nosimo svoj delež težav.

Tudi glede Chemtrailov. Če se ve, kdo je zadaj, so oni prava tarča. Tole temo sem odprla z namenom, da bi se v njej povezali v smislu pomoči. Tisto, kjer mi člani tega foruma nimamo vpliva, nima smisla vpletat vmes.

Vrnite se prosim k osnovnemu namenu teme!
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

lana je napisal/a:
O tem govorim: http://markom.watoc.org/2014/02/06/slovenija-naravna-katastrofa-najbolj-zatajila-borut-pahor-in-alenka-bratusek/

Lana zelo te razumem, kako težko je, če v takšnih trenutkih ni moške roke pri hiši. Domnevam tudi, da ti delaš z motorko, ker je sin najbrž še premlad.
Po tabli, ki sem jo videla na eni tvoji sliki sklepam, da si v tistem zaselku nad vasjo, kanje? Pa bodo ja iz vasi priskočili ženski na pomoč !!!!!_________________
Slika
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

muha se opravičujem!_________________
Slika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

muha je napisal/a:
. Tole temo sem odprla z namenom, da bi se v njej povezali v smislu pomoči. Tisto, kjer mi člani tega foruma nimamo vpliva, nima smisla vpletat vmes.

Vrnite se prosim k osnovnemu namenu teme!
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Kako nekateri ozko gledate na stvari ...

Hvala vsem, ki so pomagali, da smo prišli do elektrike in da je bila cesta že očiščena, ko sem morala vsako jutro v službo, čeprav je bila prej celo noč zaradi podrtih dreves zaprta.
Hvala vsem, da sem lahko (ne sicer brezskrbno) doma skrbela za svoj dom brez elektrike, medtem, ko so drugi cele dneve in noči garali za to, da lučka končno spet gori. Pa hvala vsem tistim, ki se še vedno neumorno trudijo, za tiste, ki še vedno nimajo vsaj za silo urejenih razmer.

Strpnosti in potrpežljivosti nam dandanes res presneto manjka ...
Odgovori

Vrni se na “Čvek”