Pomladansko srečanje v Breginjskem kotu - 10. 5. 2014
-
Če bo Yohny lovil ribe bomo potrebovali žar. Ali je tam kaj, ali ga pripeljem s sabo?
Z Google-maps sem se sprehajal po tistih koncih in upam našel pravo lokacijo, ali se da dobit koordinate za navigacijske naprave, morda ima kdo celo slikco lokacije, da se ne bomo zgubljali po hosti? _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Z Google-maps sem se sprehajal po tistih koncih in upam našel pravo lokacijo, ali se da dobit koordinate za navigacijske naprave, morda ima kdo celo slikco lokacije, da se ne bomo zgubljali po hosti? _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
-
Po moje je to tukaj http://www.geopedia.si/#T105_x377964.5_y123553.5_s18_b2
Koordinate se ti kažejo desno spodaj. Naj lokacijo potrdi še Arena.
PS. Da zalaufamo žar, ni potrebno, da kdo lovi ribe. Vsak, ki hoče prinese kaj s seboj. Vsaj tisti, ki kanimo prespati, bomo na večer potrebni kakšne košte.
Koordinate se ti kažejo desno spodaj. Naj lokacijo potrdi še Arena.
PS. Da zalaufamo žar, ni potrebno, da kdo lovi ribe. Vsak, ki hoče prinese kaj s seboj. Vsaj tisti, ki kanimo prespati, bomo na večer potrebni kakšne košte.
-
Bosta organizatorki povedali kako je z žarom? Jaz imam velikega plinskega na koleščkih (lahko vržem v kombi) in tudi podpeko, če je tam prostor za kurišče. Za v želodčke se potem hitro kaj najde._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši