Geisha, kakšna lepota je pri tebi nastala ! Pa pravi Garden-ja, da je lepe reči na l'hno treba uživat. Ma kaki, na dušek sem posrkala tvoj rožnik, kar nekaj jih imava enakih. In tvoj Baron Girod de l'Ain ... Moj je naredil samo en popek, pa še tisti se ni utegnil prav razpreti. Čudovito imaš!
Aja, do tvojega rožnika nocoj nisem vedela, da je Geisha vrtnica.
Ja letos sem pa kar zadovoljna z njimi.Nekatere so že prave lepotice in kakšen je Baron ... .Pri nas vse prehiteva in nekaj se jih že odpira.Je pa moj rožnik še zelo mlad,ampak počasi bo nekaj iz njega
Geisha je bila ena mojih prvih in,ker sem včasih plesala orientalske plese mi je bilo ime zanimivo za moj nick.
Mislim,da nam boš tudi ti že letos imela dosti za lepega za pokazat. _________________LP E.
Lep pozdrav, lepo da si z nami. Tisto pa je verjetno divjak (koreninski izrastek)- poglej, od kod se izrašča. Če je divjak, ga poskusi čimgloblje odkopati in po možnosti odtrgati.
Melooona! Dvakrat sem morala pogledat, če sem na pravem forumu Sem gledala nove teme, pa se mi je zdelo, da sem Kuštro že nekje brala Super, da si med nami