Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

pri meni je par tistih želja, ki so dobavljive avgusta....pa ne vem, ali potem to oni še enkrat pošljejo s prvotnim naročilom, ali pošiljajo dvakrat?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Zvečer bom naredila ponovni seznam in sporočim koliko je vseh naročil, do takrat še lahko kaj spremenite, in hkrati vas prosim preverite, če so vsi ki jih imate na seznamih, dobaljivi takoj, oz. maj po moje tudi lahko naročamo.

Avgust pa prihranimo za potem...
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Jaz mislim, da lahko narocamo tiste, ki so dobavljivi maja. Saj je ze maj. Isaan si dobila informacijo, kako dolgo potrebujeja, da dostavijo?
Tudi jaz upam, da bomo skupaj narocali tudi avgusta. Ze julija se moramo zaceti dogovarjati, da avgusta cimprej narocimo. Tako bomo v avgustu se lahko posadili.
Lp Darja
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz bom že s tem naročilom izpolnila prostorski bonus. Žal ali pa dobro zame. Me matra linke kopirat preko gsma, pa bom kar napisala. Arabella, Miranda, Peveril Profusion, Justa, Jenny, Seeryuu, Durandii. Želela sem si Blue Boya, pa ni dobavljiv pred avgustom. Izbrala sem predvsem herbaceous vrsto klematisov, da jih bom vkomponirala v rožne grede, plezavih je malo manj._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Isaan srčki , glede na to, da kar dveh od naročenih clematisov zdaj ne bom mogla dobiti, sem se odločila, da odpovem tole naročilo.
Nimam veliko prostora zato moram biti z njim bolj racionalna.

Najlepša hvala za vse trud.

Hvala tudi venus srčki in

lp orhy pozdrav_________________
Slika
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Medve s Poezijo sva narocili ze vceraj, pred tem je en moj zmanjkal, med narocanjem se en njen tako da sem hotela pohiteti, ker sem izbrala kar nekaj takih, ki bodo po moje hitro sli.

Pri narocanju izberes, kateri teden v letu zelis prejeti paket. Ce zelis takoj, potem izberes prvega, ki je na voljo. Dostavlja DHL zato je fajn napisati gsm stevilko, da te poklicejo preden prinesejo paket.
Spomnim se, da je prisel obakrat zelo hitro.
Pa placa se sele potem, ko pride paket. V bistvu je v paketu faktura, ki jo placas sele ko paket odpres._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

Pozdravljeni,
malo gledam te clematise, in ker nimam še nobenega, me je zamikalo, da bi se vam pridružila.
Če je še možno bi naročila:
http://www.clematis-westphal.de/shop/clematis-hybriden_/clematis-fair-rosamond.htm
Upam, da bo kdo iz bližine Trebnjega ali centra LJ. Opis Venusa zelo pomagal.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Orhy zabeleženo- preklicano, simicitane zableleženo.... Od WP še nobenega odgovora, jutri zjutraj jih ponovno kontaktiram, tako na pamet mislim, da bo okrog 45 klematisov. Če bo poštnina tudi 40 eur bom kar eno naročilo naredila, da to čimprej izpeljemo. Mi imamo sicer pogodbo z DHL, tako da bi jim lahko javila našo naročniško številko, ampak dvomim, da bo kaj bistveno ceneje od 40 eur. Bom vprašala...

Še eno naročilo čakamo do večera, potem pa akcija preverit seznam in jutri oddaja. Garden-ja, si jim naročila kar preko int. strani ali si jim mail poslala?
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Direkt preko stani, te postopek vodi, mi je pa malo strajkala tako da sem morala dodajati vse v eno stran._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori