brbr ponudba/povpraševanje

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, se toplo priporočam za vse, kar nudiš. Ali imaš prezimno ali neprezimno Pallo Roosso?_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dobro, da si vprašala. Vedela sem, da sem sejala dve varianti. Šla sem preverit in je večina Palla Rossa 4, ta naj bi "odlično" prezimila, vsaj na vrečki piše tako. Ravno to moram čimprej razredčiti, so odločno pregoste. Na uč bi rekla, da bi bilo viška vsaj 50 večjih ali manjših sadik -ic.
brbr

MUha, vzamam. Sporoči, ko bo čas za prevzem (istočasno z Verono, ali prej?)

V naprej velika hvala._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Če ti ni odveč, pridi po Palla Rossa 4 in toskanca čimprej. Zlasti toskanec je že kar velik. Lahko, da je te dni, ko ni bila pod budnim očesom, tudi Verona že za silo dorasla. Prejšnji teden so bile prve pri 3 cm, zadnje pa šele klile. Za točen čas se zmeniva po telefonu.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Brbr, če rabiš endivijo, zimski radič, sporoči. Zadnji čas je za presajanje. Glavnati ohrovt je že prevelik.

Ne vem točno, katerega je viška. Posajeni so bili endivija malan, grunkopf, Dečja glava, štucar, castefranco in Palla rossa 3.
brbr

Češnca, priporočam se za vse sorte endivij in Castelfranca. Ti pošljem ZS, da se natančno dogovoriva.

Muha, medve sva se pa že zmenili, a ne?

Izgleda, da pozimi ne bomo stradali zelenja.... Hvala_________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”