Šmarna hrušica - skupinski nakup
-
Pika, tako piše na spletni strani prodajalca. Samo prepisal sem.
Končna cena je odvisna od števila sadik, sedaj je 2,7€. Se pa ne bo guncala več kot za kakšen cent ali dva, razen če se Juglans ne premisli ali pa kdo dodatno izprsi
Za način plačila pa se zmenimo naknadno, ko bomo videli kako bo z dostavo.
Končna cena je odvisna od števila sadik, sedaj je 2,7€. Se pa ne bo guncala več kot za kakšen cent ali dva, razen če se Juglans ne premisli ali pa kdo dodatno izprsi
Za način plačila pa se zmenimo naknadno, ko bomo videli kako bo z dostavo.
-
presneto, dovolj dolgo sem se upirala, nisem zmagala, zato se dodajam za 2 kom
Citiram: |
]AyeAye: 2 kom MarijaV: ? lpmami: 2 kom Andrej Banko: 1 kom zuf: ? dejan84: 6 kom aladin: 2 kom pep: ? Plamenka: 2 kom Juglans: 10 kom mil 2 kom, bi pa tudi 3 aronije, če bo še kdo drug naročil Tiana:3 kom pika: 2 kom originalnilist 3 kom nimam pojma 3 kom Bicikel 2 kom figula 2 kom |
-
figula je napisal/a: | ||
presneto, dovolj dolgo sem se upirala, nisem zmagala, zato se dodajam za 2 kom
|
Samo da nisem prepozna ... Nazadnje urejal/a MijaLan 09 Nov 2016 19:21; skupaj popravljeno 1 krat
-
- Kraj: Rimske Toplice
MijaLan je napisal/a: |
AyeAye: 2 kom MarijaV: ? lpmami: 2 kom Andrej Banko: 1 kom zuf: ? dejan84: 6 kom aladin: 2 kom pep: ? Plamenka: 2 kom Juglans: 10 kom mil 2 kom, bi pa tudi 3 aronije, če bo še kdo drug naročil Tiana:3 kom pika: 2 kom originalnilist 3 kom nimam pojma 3 kom Bicikel 2 kom figula 2 kom MijaLan 2 kom metuljc 2 kom |
Pa naj še jaz pristavim piskrček.
-
metuljc je napisal/a: | ||
upam da sem zraven😃 Pa naj še jaz pristavim piskrček. |
-
Takole, naročeno. Nabralo se nas je za 51 sadik (vključno z dašabino).
Zaenkrat kaže, da je cena sadike zaokrožena na najbližji cent 2,7€. Poročam, kako se bo dejansko odvilo
Prevzem je na dveh lokacijah: pri plamenki v Ljubljani in pri meni v Radovljici. Če vam nič ni pri roki, si zorganizirajte poštarja. Ko dobim robo bo sledil poziv, naj vsak pove, kje bi rad prevzel.
Denar: plamenki ali meni ob prevzemu, prinesite drobiž Midva s plamenko pa se bova že uskladila kasneje.
Zaenkrat kaže, da je cena sadike zaokrožena na najbližji cent 2,7€. Poročam, kako se bo dejansko odvilo
Prevzem je na dveh lokacijah: pri plamenki v Ljubljani in pri meni v Radovljici. Če vam nič ni pri roki, si zorganizirajte poštarja. Ko dobim robo bo sledil poziv, naj vsak pove, kje bi rad prevzel.
Denar: plamenki ali meni ob prevzemu, prinesite drobiž Midva s plamenko pa se bova že uskladila kasneje.