MENJAVE NA JESENSKEM SREČANJU, 7. OKTOBRA 2017
-
Imel bom na voljo, če kdo želi:
- pelin (pravi pelin - Artemisia absinthium, več mladih sadik) Dobi: mil, Irena,
- goji jagode sadike nekaj let stare izkopavam) Dobi: Dobra misel, oddano
- črni ribez (več starejših sadik izkopavam)
- rdeča pesa podolgovata in okrogla (lastno seme) Dobi: Irena, mil, tajana
- Endivija eskariol rumena, jesenska (lastno seme) Dobi: NadaP
Verjetno ob pregledu najdem še kaj ........
Iščem in priporočam se pa za naslednje artikle, če ima morda kdo viška, lahko pa kaj izmenjamo z drugimi rožami (o tem raje preko zs):
- maslenice rože (korenika - rumene in rdeče)
- astra nizka (seme - različne barve če je možno ne roza in svetlo vijoličastih)
- cinija nizka (različne barve)
- kapski meseček (seme - različne barve)
- lilije (čebulice - različne barve in sorte)
Seznam se bo posodabljal!
lp
B.Nazadnje urejal/a brane 01 Okt 2017 11:22; skupaj popravljeno 8 krat
- pelin (pravi pelin - Artemisia absinthium, več mladih sadik) Dobi: mil, Irena,
- goji jagode sadike nekaj let stare izkopavam) Dobi: Dobra misel, oddano
- črni ribez (več starejših sadik izkopavam)
- rdeča pesa podolgovata in okrogla (lastno seme) Dobi: Irena, mil, tajana
- Endivija eskariol rumena, jesenska (lastno seme) Dobi: NadaP
Verjetno ob pregledu najdem še kaj ........
Iščem in priporočam se pa za naslednje artikle, če ima morda kdo viška, lahko pa kaj izmenjamo z drugimi rožami (o tem raje preko zs):
- maslenice rože (korenika - rumene in rdeče)
- astra nizka (seme - različne barve če je možno ne roza in svetlo vijoličastih)
- cinija nizka (različne barve)
- kapski meseček (seme - različne barve)
- lilije (čebulice - različne barve in sorte)
Seznam se bo posodabljal!
lp
B.Nazadnje urejal/a brane 01 Okt 2017 11:22; skupaj popravljeno 8 krat
-
brane je napisal/a: |
Imel bom na voljo, če kdo želi: - pelin (navadni, divji več mladih sadik) - goji jagode (3 sadike nekaj let stare izkopavam) - črni ribez (več starejših sadik izkopavam) - rdeča pesa podolgovata in okrogla (lastno seme) - Endivija eskariol rumena, jesenska (lastno seme) Verjetno ob pregledu najdem še kaj ........ Iščem in priporočam se pa za naslednje artikle, če ima morda kdo viška, lahko pa kaj izmenjamo z drugimi rožami (o tem raje preko zs): - maslenice rože (korenika - rumene in rdeče) - astra nizka (seme - različne barve če je možno ne roza in svetlo vijoličastih) - cinija nizka (različne barve) - kapski meseček (seme - različne barve) - lilije (čebulice - različne barve in sorte) Seznam se bo posodabljal! lp B. |
Brane, jaz bi imela sadiko goji jagode. Sicer še ne vem ali pridem v Sinjo Gorico. Mogoče ti prideš na torkovo srečanje? Se že nekako dogovoriva. Hvala.
-
Brane,
imam en večji grm rumene nizke maslenice. Jo potem lahko razdeliš. Sem kupila rdeče maslenice, pa ni bilo sluha ne duha o rdeči barvi, pa še crknila mi je. Rumene pa sem dobila od sosede.
Prosila bi te za lastno seme podolgovate rdeče pese in navodila, kako pridelaš to seme. Če boš imel še kako sadikco divjega pelina se priporočam, ni pa nujno.
Irena
imam en večji grm rumene nizke maslenice. Jo potem lahko razdeliš. Sem kupila rdeče maslenice, pa ni bilo sluha ne duha o rdeči barvi, pa še crknila mi je. Rumene pa sem dobila od sosede.
Prosila bi te za lastno seme podolgovate rdeče pese in navodila, kako pridelaš to seme. Če boš imel še kako sadikco divjega pelina se priporočam, ni pa nujno.
Irena
-
- Kraj: Rimske Toplice