Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Nameravam posejati prvo rundo paradižnikovih semen naslednji vikend, bom pa letos večinoma ostal pri naslednjih sortah: Elba, Dasher, Apero, Polar bear, Volovsko srce, Dolenjski domači, en datljev brez imena, ki pa je super roden in pa ena nova sorta iz Nemčije: Cherrola - češnjevec F1, ki naj bi super obrodil (cena je bila res super - 4,95 euro za 10 semen).
Obilo veselja ob vzgoji nove generacije
Prve plodove pa bo itak mfranc pridelal, , že lani je rastural z zgodnjm pridelkom, svaka čast, mfranc!_________________kar zraste pač zraste
Obilo veselja ob vzgoji nove generacije
Prve plodove pa bo itak mfranc pridelal, , že lani je rastural z zgodnjm pridelkom, svaka čast, mfranc!_________________kar zraste pač zraste
Ali goji kdo tole sorto :
http://www.territorialseed.com/product/Glacier_Conventional_and_Organic_Tomato_Seed
tale bi res bil zgodnji,samo 55 dni._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
http://www.territorialseed.com/product/Glacier_Conventional_and_Organic_Tomato_Seed
tale bi res bil zgodnji,samo 55 dni._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Hvala Muha,bo mogoče on kaj več napisal._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Glacier je vsekakor za probat. Ne nazadnje, okus še kar hvalijo, npr. Tatiana Nekdo se je pritoževal, da mu ostanejo zelena ramena. Komur se da, lahko pogleda tule Tipično različna mnenja in izkušnje, vendar se večina strinja, da sta zelo zgodnja Stupice in Glacier.
Tule je nekdo paradižnike rangiral na ultra zgodnje, na ekstra zgodnje in zgodnje, in še dodal kako so odporni na mraz. Čisto prva sta
ULTRA-EARLY & COLD-TOLERANT:
Glacier - ultra-early, cold-tolerant, SEMI-DET
Stupice - ultra-early, cold-tolerant, compact DET
Sicer pa tudi ta lestvica ni nujno po naših izkušnjah, se mi pa zdi, da ni daleč .
Vedno pogledam tudi na https://davesgarden.com/guides/pf/go/40128/ več ljudi več ve._________________mfranc
Tule je nekdo paradižnike rangiral na ultra zgodnje, na ekstra zgodnje in zgodnje, in še dodal kako so odporni na mraz. Čisto prva sta
ULTRA-EARLY & COLD-TOLERANT:
Glacier - ultra-early, cold-tolerant, SEMI-DET
Stupice - ultra-early, cold-tolerant, compact DET
Sicer pa tudi ta lestvica ni nujno po naših izkušnjah, se mi pa zdi, da ni daleč .
Vedno pogledam tudi na https://davesgarden.com/guides/pf/go/40128/ več ljudi več ve._________________mfranc